Bli Idrettsfrivillig i Afrika

Hockey-spilleren Ingrid Reinli reiste til Zambia som Idrettsfrivillig

Bli Idrettsfrivillig i Afrika

Er du mellom 20 og 30 år og kunne tenke deg å jobbe frivillig med idrett i en spennende del av verden? Som idrettsfredskorpser bidrar du med din idrettsfaglige kompetanse på skoler, i idrettslag og i lokalsamfunn i Zambia, Malawi eller Sør-Afrika. Søk nå!

Gjør som Hockey-spilleren Ingrid Reinli og bli Idrettsfrivillig i Afrika. Ingrid (bildet nr.1) reiste til Zambia og hun deler sine opplevelser som idrettsfrivillig her: http://ingridrenli.tumblr.com/  

Ingrid er en god representant for norsk idrett generelt, og ishockey spesielt, og NIHF håper at flere av våre flotte ungdommer i hockeymiljøet også griper denne muligheten og får en opplevelse for livet.

Norges idrettsforbund ser etter idrettsengasjerte ungdom som ønsker å benytte sin idrettsfaglige kompetanse i det sørlige Afrika. Som idrettsfredskorpser blir du en del av norsk idretts internasjonale engasjement i Afrika. Arbeidet er tuftet på idrettens grunnverdier; glede, helse, fellesskap og ærlighet.

Gjennom Idrettens fredskorps kan du blant annet få praksis som trener og utøver samt organisasjonserfaring innen idretten.

Du kan også kombinere studiet «Idrett, kultur og utviklingssamarbeid» ved Norge Idrettshøyskole (60 studiepoeng) samtidig som du er idrettsfrivillig.

Søknadsfristen er 15. februar.

 Les mer og søk her:

https://www.idrettsforbundet.no/idrettensfredskorps/