Global Girls' Game på Ullensaker 11. mars 2018

Global Girls' Game på Ullensaker 11. mars 2018

IIHF arrangerer 10.-11. mars en verdensomspennende Global Girls' Game. Målet med arrangementet er å feire jente- og kvinnehockey, og å forene medlemmenes nasjonale forbund i deres arbeid for å fremme jente- og kvinnehockey.

I år er det deltagerrekord med hele 39 land som skal spille ishockey i løpet av helgen!

Hvert av landene spiller inntil 60 minutter, og deler inn i to lag som spiller mot hverandre, f.eks blå og hvit, som konkurrer mot hverandre i kamper som spilles over hele verden. IIHF holder styr på poengsummen etter hver kamp (kan følges på www.iihf.com), og holder verden oppdatert på livescore etter hvert som kampen beveger seg gjennom deltakerlandene, slik at resultatet kan sees til enhver tid.

Kampene spilles mest mulig kronologisk fra øst til vest. Første kamp spilles på New Zealand, og avsluttes i Canada. Norge har fått tildelt kamptid søndag 11. mars kl. 14-15. Kampen spilles på Ullensaker, hvor årets 4. seriehelg for jenter U11-U13 avholdes. Spillerne på lag Blå og lag Hvit spiller til vanlig for jentelaget til Vålerenga og Rosenborg. Vi håper flest mulig møter opp i Ullensaker is- og flerbrukshall denne helgen for å se noen av landets jentespillere i aksjon.