Haugesund søker spillere

Til deg som er ferdig på videregående og er litt usikker på hvor veien går videre. Til deg som ønsker et nytt miljø, nye utfordringer, nye muligheter. I Haugesund har vi en grunnstamme på cirka 15 ishockeyspillere med ambisjoner. Vi leter etter unge, sultne talent som ønsker å spille hockey på et prestasjonsnivå i Norges 3. høyeste liga.

Vi er en ambisiøs klubb med fokus på utvikling i alle ledd. Per dags dato jobber vi med å bli best i 2. divisjon. Dette håper vi skal skje i løpet av de neste 2 årene, og i den anledning søker vi spillere som har lyst til å være med på denne reisen. Er du en vinnerskalle? Har du en lidenskap for rask, aggressiv og underholdende hockey?

For deg som er aktuell kan vi tilby hjelp med søk etter bolig/sengeplass og hjelp med flyttelasset. I tillegg har vi en samarbeidsavtale med Høgskolen i Stord og Haugesund, en institusjon med mange gode muligheter. Haugesund Ishockeyklubb har rikelig med istid, og består av ildsjeler i alle ledd som gjør miljøet sosialt og trivelig.

Vi søker i hovedsak deg som har erfaring fra U18, U20, 2. divisjon eller 1. divisjon i Norge. Keepere, backer og forwards oppfordres alle til å søke.

Vennligst send hockey-CV (fra U15 og opp) og en liten setning om hvorfor du er den vi ønsker å ha med på laget.

Kontaktinfo:

Christoffer Ruud, chris.ruud@seagulls.no.