Ishockeyforbundet inngår sponsoravtale med Gjensidige

F.v. Stian Grøstad og Ottar Eide

Ishockeyforbundet inngår sponsoravtale med Gjensidige

Norges Ishockeyforbund og Gjensidige inngår en sponsoravtale som varer til og med VM 2021.

Avtalen med hockeyforbundet gir Gjensidige bransjeeksklusivitet og sikrer mange spennende rettigheter til kommersiell utnyttelse, internt og eksternt. Blant annet vil vekteren pryde landslagsbuksene. Avtalen, som ble signert i Oslo i dag, gjelder frem til 30. juni 2021.

- Vi er glade for å få med Gjensidige som sponsor, og ser frem til et godt samarbeid med en solid og positiv aktør innen norsk næringsliv. Gjensidiges engasjement i norsk ishockey gir oss muligheter for fortsatt vekst de neste årene, sier generalsekretær Ottar Eide i Norges Ishockeyforbund.

- God treningskultur og disiplin har gitt resultater, og det har bidratt til at ishockeylandslaget nå er en etablert A-nasjon. Dette, sammen med et spennende mulighetsrom for å kunne gjennomføre nye gode samarbeidsprosjekter, er de viktigste grunnene til at vi inngår dette samarbeidet, sier en fornøyd sponsorsjef Stian Grøstad i Gjensidige.

Grøstad forteller videre at hockeyinteressen i Norge har vokst i takt med gode resultater for landslaget, og i den hjemlige ligaen settes det stadig publikumsrekorder.

- Dessuten prioriterer forbundet arbeid med økt rekruttering, og det at barn og unge aktiviseres er noe vi verdsetter høyt, sier Grøstad.