Oppdateringer i HockeyLive

HockeyLive er straks inne i sin tredje sesong for mange lag, og inne i andre sesong for Get-ligaen. Det er nå flere nye ting som er utbedret og utviklet til årets sesong.

Erfaringene så langt har stort sett vært positive, men noen oppstartsutfordringer har det vært. En av utfordringene vi hadde forrige sesong var stabiliteten i løsningen. Dette ble utbedret mot slutten av sesongen, og vi mener nå at den skal være stabil med bra kapasitet, slik at alle opplever HockeyLive på en god måte.

Vi ønsker presentere et lite utvalg av det som er utbedret og videreutviklet inn mot kommende sesong:

Tid på is

(TOI – Time on Ice) vises nå I minutter og sekunder (under fanen «teams» på GoLive på den enkelte kamp og på Boxscore). Dette skal brukes i Get denne sesongen. I tillegg til at TOI registreres løpende i GoLive vil spillere som til enhver tid er på is vises med svak gul bakrunnsfarge i «Teams».

 Statistikk

Du kan nå finne enda mer statistikk inne på detaljsida til hver enkelt spiller! Vi har lagt til en boks som viser spillerens statistikk fra fem siste spilte kamper (uavhengig av turnering), i tillegg til at du kan ekspandere turneringsstatistikken bakover i tid for å se hvordan spilleren har gjort det kamp-for-kamp. (Vær obs på at deler av statistikken kan mangle bakover i tid, enten fordi hendelser ikke ble ført eller fordi data ble registrert i Poinstreak og foreløpig ikke er konvertert fullstendig). Det jobbes med overføring av data fra Poinstreak til HockeyLive.

I tillegg er det nå gitt mulighet for mer detaljert statistikk under Team stats, Team Shots og Player stats (finnes allerede under Goalie stats). Søk opp siste x antall kamper eller kamper mot spesifikk motstander!

Navn på bane/arena

Bane vises nå i kampoversikten under Scoreboard og Schedule. Det samme vises også i felter for Arena på Kampvisning

Spillersøk er på plass

Du kan nå søke blant alle hockeyspillere som er registrert med minst én kamp i databasen, uansett kjønn, alder, klasse og nivå. Klikk på spilleren for å se deres detaljer og statistikk.
NB! Historikken er foreløpig noe ufullstendig, men det jobbes med å importere data fra tidligere system.

Utvidet tabellsystem med ekstra perioder

Utvidet resultat/tabellsystem for NM-sluttspillet med tre ekstra perioder for å håndtere fremtidige verdensrekorder!

Gamesheet

En rekke endringer på game sheet som vises underveis i LIVE:

  • Data hentes nå fortløpende fra den nye publiseringsløsningen. Det betyr at all data er fullstendig oppdatert - og faktisk oppdaterer seg mens du har game sheet oppe!
  • Div. endringer på layout. Fjernet tomme linjer, og flyttet på elementene, slik at rapporten blir mer utskriftsvennlig.
  • Mer intuitiv og fullstendig Goalie Changes.
  • Rettet en feil som gjorde at keeperene ikke ble vist i spilleroversikten.
  • Rettet en feil som gjorde at enkelte utvisninger ble vist i gal rekkefølge (gjaldt spesielt 5+2 og 2+2).

 Spillerdetaljer direkte fra Lineup

Man kan nå klikke på spillernavnet i lineups, for å åpne spillerdetalj-sida. Gjelder også lineup-visning i Boxscore.

Som sagt så er dette et lite utvalg av utviklingsoppgaver som er sluttført. Vi håper der blir fornøyde brukere av HockeyLive!