MECA

MECA

Bilverkstedkjeden MECA er stolt hovedsponsor til Norges Ishockeyforbund.

Foto: Fredrik Hagen, Norges Ishockeyforbund

Siden 2015 har MECA vært hovedsponsor til Norges Ishockeyforbund og en viktig støttespiller til A-landslaget vårt. MECA er i tillegg bidragsyter til breddeishockyen i form av MECA Fondet og årlig kåring av Ildsjeler i norsk ishockey.

 

Om MECA

Bilverkstedkjeden MECA har over 300 bilverksteder over hele Norge. Våre kjedeverksteder utfører alt innen service, reparasjonsarbeid og EU-kontroll.

Uansett hvilket bilmerke du har, kan du trygt levere bilen til et MECA bilverksted. Nybilgarantien vil fortsatt gjelde! Vi utfører alltid service og reparasjoner i henhold til bilfabrikantens anbefalinger, og bruker reservedeler av original kvalitet som foreskrevet. Våre mekanikere er lidenskapelig opptatt av bil og kurses jevnlig for å være oppdatert innen den nyeste teknologien.

 

Når du tar service på bilen din hos et MECA verksted, får du med ett års gratis MECA Veihjelp. Er du uheldig og får en teknisk feil, går tom for drivstoff, punkterer, mister nøkkelen eller har låst deg ute av bilen, sørger vi for å få bilen til nærmeste verksted - uten egenandel.

 

Tenk sikkerhet først, og ikke utsett service og nødvendige reparasjoner! Med MECA konto bestemmer du selv hvordan og når du vil betale. Vi tilbyr inntil 24 måneders rentefri betalingsutsettelse, og du kan søke om kreditt direkte hos verkstedet eller på meca.no.

For å bestille time hos ditt nærmeste MECA verksted, ring 915 06322.        

 

 

Bestill time

 

MECA Fondet

MECA Fondet er en tilskuddsordning som har til hensikt å bidra positivt til norsk breddeidrett. Bilverksteder som er med i MECA-kjeden kan søke MECA Fondet på vegne av sitt lokale idrettslag.

MECA Fondet er en tilskuddsordning som annenhver måned deler ut inntil kr 25 000,- til ett eller flere idrettslag. Målet er å bidra til at flest mulig får anledning til å delta på et idrettstilbud i sitt lokalområde.

Fondet ble opprettet høsten 2015 i forbindelse med at MECA inngikk avtale om hovedsamarbeid med Norges Ishockey Forbund og herrelandslaget i hockey.

Vi oppfordrer hockeyklubber landet rundt til å kontakte sitt lokale MECA-verksted og søke om tilskudd! Les mer her; meca.no/mecafondet

 

MECA Fondet

 

Ildsjeler i Norsk ishockey

Det er vekst i norsk hockey om dagen, og mye av dette er takket være den lidenskapelige innsatsen hundrevis av ildsjeler og frivillige legger ned hver eneste uke.

MECA har hedret ildsjelene i norsk hockey både i 2017 og 2019. Mennesker som står på litt ekstra, slik at store og små skal kunne drive og oppleve en idrett de elsker, og sikre vekst og rekruttering for norsk hockey.

Sammen med TV2 og Norges Ishockeyforbund har vi valgt ut ildsjeler som har mottatt 25 000 kroner til egen klubb/organisasjon, samt en tur til Hockey-VM med en venn.

 

Ildsjelene 2019

 

 

MHG-vinnere-2018.jpg

MECA Hockey Games

Hvert år er MECA avsender av en egen turnering i november/desember.MECA Hockey Games 2019 arrangeres i Lørenskog ishall i Oslo.

MECA og Norges Ishockeyforbund inviterer hockeyinteresserte og alle andre som ikke har hatt gleden av å se landslaget vårt i aksjon til å bli med på årets store hockeyfest torsdag 7. nov. – lørdag 9. nov.

 

MECA Hockey Games 2019

 

 

Avsender1140x550.jpg

 

Vi sender HOCKEYGUTTA til VM

Bilverkstedkjeden MECA er avsender når hockeygutta kjemper om heder og ære i VM i Sveits, 8. - 20. mai 2020. Under årerts VM skal Norge skal igjen ut å kjempe blant verdens beste ishockeynasjoner.

 

 

Foto: Fredrik Hagen, Norges Ishockeyforbund