Norsk Ishockey / Marked / Steve Perryman Sport Travel
Steve Perryman Sport Travel

Steve Perryman Sport Travel

Norges Ishockeyforbund har inngått et samarbeid med sportsreisearrangøren Steve Perryman Sport Travel som har spesialisert seg på ishockey, fotball og formel-1 reiser.

Gjennom dette samarbeidet kan vi nå tilby VM-pakker for norske supportere. Klikk deg inn for å booke reise og hei frem Norge i A-VM 2020.

 

Bestill her

 

Norge skal spille sine kamper i Zürich, i ZSC Lions hjemmearena, Hallenstadion, det er en fantastisk hockeyarena med en kapasitet på 11 200 tilskuere. Norge spiller i gruppe B sammen med regjerende verdensmesterne Finland samt Russland, USA, Italia, Latvia, Kasakhstan og vertsnasjonen Sveits.

Vår partner sørger for valgmuligheter når det gjelder reisen, som inkluderer billetter, hotell og fly. Bli med og hei frem hockeygutta i Sveits 2020!

Daglig leder i Steve Perryman Sport Travel, Jan Serenander, håper at et samarbeid med Norges Ishockeyforbund skal sørge for at flere nordmenn på en enklere måte kan reise til mesterskap og støtte det norske ishockeylandslaget.

Ottar Eide, Generalsekretær i Norges Ishockeyforbund, er glad for det nye samarbeidet: For oss er det viktig å ha en dyktig og kompetent samarbeidspartner på ishockeyreiser. Ettersom ishockey er en stor internasjonal idrett vil det være mange kamper og mesterskap som spilles i utlandet. Det å kunne tilby reise og kampbilletter til vårt publikum er en kjempefordel. Vi har tro på at dette vil resultere i at flere ser muligheten for å kunne være tilstede og få oppleve Norge spille ishockey, avslutter Eide.

 

Steve Perryman Sport Travel ønsker alle velkommen og står til tjeneste dersom du er usikker på noe i forbindelse med din bestilling.

Under kan du klikke deg videre for å finne mer informasjon om VM-pakkene, om du reiser alene, som par, familie, venninnegjeng, kameratgjeng eller bedrift.

 

Steve Perryman Sport Travel 

VM 2020 i Sveits