Pre camp

Pre camp

Dato fra: 9. juni 2021 17:00
Dato til: 18. juni 2021 16:00
Sted: Oslo
Arrangør: Norge

Det blir et helt spesielt VM i år for Paralandslaget. Det starter med strenge smitteverntiltak og PCR Koronatest mandag morgen på Olympiatoppen, deretter full isolasjon på enkeltrom på Hotel 33 inntil negativ test foreligger. Deretter venter daglige istreninger i Grünerhallen og fysisk trening på Olympiatoppen før avreise til Tsjekkia søndag 13.6.

Ved ankomst Ostrava, Tsjekkia blir det ny runde med PCR testing og isolasjon før laget kan gjøre den siste finpussen før mesterskapet med blant annet treningskamp mot Tsjekkia den 16.6.

VM starter med kamp mot Italia 19.6 kl. 1800. Hovedmålet for mesterskapet er å bli blant topp 5 og dermed være kvalifisert til PL Beijing i 2022.

Med sterke nasjoner som USA, Canada, Russland, Tsjekkia og Korea er dette både et realistisk og ambisiøst mål sett med sportslige øyne. I tillegg er nasjonene Italia og Slovakia i stand til å stjele poeng dersom de får kamper inn i sitt spor. Spennende blir det uansett! Norge har med flere debutanter til mesterkapet: Emanuel Lunde (21 år, Mjøsa Pikes), Alexander Lyngroth (17år, VIF), Martin Skolbekken (27år, VIF), Fabian Cruickshank Øverli (17år, VIF).

Det bør også nevnes at Norges Paraishockeylandslag ikke har spilt en kamp sammen siden Tyskland var på besøk i Skien i begynnelsen av mars 2020. Derimot har laget trent mer på is enn noen gang tidligere, og lagledelsen er meget godt fornøyd med forberedelsene sett i forhold til situasjonen. Vi gleder oss til VM og håper på forløsende og sterke prestasjoner!