Norsk Ishockey / Streaming & TV

Streaming & TV

Norges Ishockeyforbund har inngått et samarbeid om filming av norsk topp- og breddehockey med MyGame, TV 2, Amedia og Norges Idrettsforbund.

MyGame monterer stadig flere sportskameraer i haller og på arenaer i hele Norge, og arbeider mot vårt felles mål om å kunne dekke topp- og breddehockey i sesongene som kommer.

Sesongen 23/24 vil alle kamper som spilles i arenaer med installert MyGame sportskamera bli filmet og strømmet for 2. og 5. div menn, 1.div kvinner, U20 Elite og U20 1. divisjon, Dette inkluderer også et utvalg treningskamper.

Når det gjelder aldersbestemte klasser har NIHF, som følge av NIFs styrevedtak før jul, også åpnet for streaming av U20- og U18-klassene. Det vil videre bli en vurdering fra NIHF om vi også ønsker å åpne for U16-klassen, samt våre Forbundscuper og Regionslagsturneringer.

Det er også fortsatt slik at den enkelte kommune, som halleier, kan vedta at det ikke skal streames kamper med yngre lag i de hallene de eier.  

Ønsker du å følge ditt lag via MyGame? Last ned MyGame sine apper for iPhone og Androidtelefoner for å se kampene. Tjenesten ligger også på https://play.tv2.no/mygame/.

Bambusa-ligaen og EHL sendes på TV2 Play, mens 1. divisjon menn senior sendes både på TV2 Play og Amedia sin plattform.

MyGame

TV2 Play