Norsk Ishockey / Streaming & TV

Streaming & TV

Norges Ishockeyforbund har inngått et samarbeid om filming av norsk topp- og breddehockey med MyGame, TV 2, Amedia og Norges Idrettsforbund.

MyGame monterer stadig flere sportskameraer i haller og på arenaer i hele Norge, og arbeider mot vårt felles mål om å kunne dekke topp- og breddehockey i sesongene som kommer.

Sesongen 22/23 vil alle kamper som spilles i arenaer med installert MyGame sportskamera bli filmet og strømmet fra aldersgruppen 15 år opp til og med U21, samt kvinner 1. divisjon og menn 2.-6. divisjon. Dette inkluderer også et utvalg treningskamper.

Norges Idrettsforbund oppdaterte retningslinjene for streaming 22. juni 2022. Da ble det blant annet bestemt at det ikke skal strømmes fra barne- og ungdomsidretten i aldersklasser under 15 år. Les mer om dette her.

Ønsker du å følge ditt lag via MyGame? Last ned MyGame sine apper for iPhone og Androidtelefoner for å se kampene. Tjenesten ligger også på https://play.tv2.no/mygame/.

Bambusa-ligaen og Fjordkraft-ligaen sendes på TV2 Play, mens 1. divisjon menn senior sendes både på TV2 Play og Amedia sin plattform.

MyGame

TV2 Play