Norsk Ishockey / Landslag / A-landslaget kvinner / 2021-2022 / Kvinnelandslaget samles i Schjongshallen
Iben Tillman (bildet) er en av seks debutanter som denne helgen er med på samling med seniorlandslaget for første gang. Foto: Fredrik Hagen, Norges Ishockeyforbund.
Iben Tillman (bildet) er en av seks debutanter som denne helgen er med på samling med seniorlandslaget for første gang. Foto: Fredrik Hagen, Norges Ishockeyforbund.

Kvinnelandslaget samles i Schjongshallen

Dato fra: 10. juni 2021 08:00
Dato til: 13. juni 2021 16:00
Sted: Ringerike
Arrangør: Norge

Endelig er hockeyjentene våre samlet igjen!

Forrige gang det norske kvinnelandslaget var på is sammen var i februar 2020, like før koronaen brøt ut i Norge. Da deltok de i firenasjonersturnering i Halden, sammen med Frankrike, Ungarn og Slovakia.

Denne helgen er det endelig klart for å møtes igjen, når jentene samles i Schjongshallen på Ringerike. Manager for kvinnelandslaget, Randi Aase, røper at stikkordene for samlingen er skills, powerskate og nærspill, i tillegg til at det også blir flere barmarksøkter på jentene. 

— Denne gangen har vi hele seks spillere som ikke har vært med seniorlandslaget tidligere. Dette er jenter som trenerne våre har fått gode tilbakemeldinger på, både fra klubb og U18-landslaget, og som de ønsket å se og møte selv, forklarer manager Aase. 

De seks debutantene er Iben Tillman, Elsa Cassidy, Mari Pedersen, Ellen Olesdatter, Pia Løschbrandt og Christina Furseth.

— At yngre spillere kommer og banker på døren og ønsker plass på A-landslaget er kjempeflott! Det gjør at alle må skjerpe seg og gi alt for å kjempe om de plassene som er, avslutter Aase.

Uttatte spillere

Posisjon
Navn
Klubb