Norsk Ishockey / Marked / Sponsorer og samarbeidspartnere

Sponsorer og samarbeidspartnere

Hovedsponsorer

 

 

 

 

Norsk Tipping AS er en statlig eid operatør av pengespill, som har enerett på å drive virksomhet i pengespillmarkedet i Norge. I tillegg til å være en stor sponsor av norsk idrett, går også selskapets overskudd uavkortet til mange gode formål hvert år. I fjor genererte spillemidlene 4,2 milliarder kroner til idretten, kulturen og samfunnsnyttige organisasjoner. Idretten er den største mottakeren, med rundt 2,5 milliarder kroner årlig. Disse pengene går blant annet til bygging av idrettsanlegg, antidopingarbeid, Olympiatoppen og andre viktige tiltak innen idretten.

Norsk Tipping har vært en trofast sponsor av norsk ishockey gjennom mange år, og i dag har partene en samarbeidsavtale som varer til 2018. Dette er et samarbeid selskapet er veldig godt fornøyd med. Norsk Tipping er samtidig glad for at norsk hockey, både gjennom sine mange profiler og sterke samhandling på klubb- og landslag, stadig utvikler seg. Økende resultater i toppen sikrer også større aktivitet i bredde, og en slik positiv effekt er svært viktig for både Ishockeyforbundet og alle sportens sponsorer de kommende årene.

 

 

 

Sponsorer og samarbeidspartnere

 

 

 

Med Energi, Mot og Begeistring skaper vi en bedre verden. We Care!

Nordic Choice Hotels skal være førstevalget for reisende i Norden og Baltikum. Vi har bred dekning og markedsfører 5 markedstilpassede merkevarer.

Vi tilbyr et mangfold av unike hotellprodukter med ekte engasjement og personlig service.

Vi vet at en god natts søvn kan være avgjørende for om det blir vinn eller forsvinn. Vi vet også at gulvet i selv den beste gymsalen i verden ikke kan konkurrere med en ordentlig seng.

Norges Ishockeyforbund 

Book overnatting her.

Dressmann

Dressmann og Dressmann XL dekker alle kvalitets- og prisbevisste menns klesbehov. Våre kolleksjoner spenner fra fritid og basistøy til konfeksjon. Vi har støttet norsk hockey i en årrekke og er stolte av å fortsatt bidra til store øyeblikk på isen.

Besøk oss for en hyggelig handel!

 

 

Nocco

 

NOCCO - NO CARBS COMPANY

Nocco er en velsmakende funksjonsdrikk utviklet av den svenske helse- og fitness orienterte virksomheten No Carbs Company.

No Carbs Company lanserte sitt første produkt i Norge september 2015 og er tilgjengelig i dag i 31 markeder.

Alle NOCCOs drikker er sukkerfrie og kun søtet med naturlig søtningsmiddel sukralose. I tillegg er alle varianter også med L-karnitin.

 

 

 

 

HMK

 

H.M.K. er stolte av å være hovedleverandør på busstjenester. Vi tilbyr passasjer- og gruppetransport til alle anledninger, regelmessig busstransport og sightseeing i Oslo. Vi har minibusser og busser som dekker ethvert behov!

 

 

 

 

Broderieksperten

 

Vi har holdt på i 24 år og har tilsammen 90 års erfaring i bransjen. Vi er 14 ansatte og holder til like ved Carl Berners Plass.Vi kan tilby et bredt spekter av brodering på alle typer tekstiler, lasergravering på glass, stål, tre, fleece, kulepenner, skinn, golfballer m.m.

Vårt forretningsområde er: Trykking, transfer, klistremerker, arenareklame, skilter, gulvreklame.

 

 

VI

Stiftelsen VI arbeider kontinuerlig for å rette opp i ubalansen mellom mennesker med nedsatt funksjonsevne og samfunnet forøvrig. I kontrast til befolkningen ellers, er det få synlige Paralympiske helter og rollemodeller som kan tenne håp og drømmer for mennesker i tilvarende situasjon.

Følelse av utenforskap på et plan i livet leder ofte til utenforskap på andre plan. På samme måte hvor følelse av mestring på en arena, skaper mulighet for annen mestring. Derfor er målet at inkludering og deltakelse i paraidretten skal øke, og at flere deltar regelmessig i aktivitet i fellesskap.

Stiftelsen VI skal gi flere muligheter til å prestere!

 

 

CCM

Reebok-CCM Hockey er en del av Adidas Group, og utvikler, markedsfører og selger Hockeyprodukter under varemerket CCM.

CCM er verdensledende innen ishockey og ligger i forkant når det gjelder utvikling av ishockeyprodukter. CCM er partner med flere ligaer, lag og forbund. Vi er stolt sponsor av Norges Ishockeyforbund.

 

 

 

 

Sportsteip har vært i markedet siden 1980 og alle produktene er produsert i Canada.

I 2015 kom Sportsteip med Easy Tear tape for kølleblad som er lett å rive av slik at spillere ikke trenger å bruke saks.

Sportstape hockey teip og lisser kan kjøpes hos Torshov Sport butikkene i Oslo eller Fredrikstad eller i nettbutikken til Torshov Sport 

 

Megapixel Web logo.jpgSiden Megapiksels oppstart har vi gjort mye forskjellig og jobbet med flere av landets største aktører. Bruk av video i markedsføring gir en rekke fordeler som økt oppmerksomhet, mer meningsfull formidling av budskapet, økt merkevarebevissthet, økt sjanse for konvertering, mulighet for viral spredning og verdifulle innsikter via videoanalytics.

Trenger du: Portrettfoto av nye ansatte? Fotografering av event? Produktfotografering? Sportsfoto eller dronefoto?

Vi har fanget øyeblikk for mange store aktører, og vi fanger øyeblikkene for deg. Ta en titt på hva vi har gjort.

 

 

 

Profileringsspesialisten

 

Profilerings-spesialisten AS ble etablert i 1988. Vårt mål er å være en aktiv samarbeidspartner, jobbe fra ide til ferdig produkt som styrker og underbygger kundens identitet, både internt og eksternt.

Vi er en totalleverandør, leverer alt fra ide til ferdig produkt. Det handler om å finne produkter som kan fortelle historien om selskapet og/eller underbygge produktet man vil markedsføre internt eller eksternt.