Samarbeidspartnere

Get

 

 

Get er Norges mest spennende digital-TV- og bredbåndleverandør med over 800 motiverte og dyktige medarbeidere. Vi er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene, og har de siste årene vunnet en rekke “Best i test”-priser for innovative produkter og god kundeservice. Totalt 500 000 hjem og bedrifter er i dag tilkoblet Gets fiberbaserte nett, og over 1 million privat- og bedriftskunder bruker tjenestene hver dag. I tillegg til eget nett, leveres tjenester gjennom 29 regionale partnere fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Dette gjør Get til den største utfordreren til Telenor i Norge, og en viktig samfunnsaktør som bidrar til konkurranse i det norske markedet.

     
Norsk Tipping  

Norsk Tipping AS er en statlig eid operatør av pengespill, som har enerett på å drive virksomhet i pengespillmarkedet i Norge. I tillegg til å være en stor sponsor av norsk idrett, går også selskapets overskudd uavkortet til mange gode formål hvert år. I fjor genererte spillemidlene 4,2 milliarder kroner til idretten, kulturen og samfunnsnyttige organisasjoner. Idretten er den største mottakeren, med rundt 2,5 milliarder kroner årlig. Disse pengene går blant annet til bygging av idrettsanlegg, antidopingarbeid, Olympiatoppen og andre viktige tiltak innen idretten.

Norsk Tipping har vært en trofast sponsor av norsk ishockey gjennom mange år, og i dag har partene en samarbeidsavtale som varer til 2018. Dette er et samarbeid selskapet er veldig godt fornøyd med. Norsk Tipping er samtidig glad for at norsk hockey, både gjennom sine mange profiler og sterke samhandling på klubb- og landslag, stadig utvikler seg. Økende resultater i toppen sikrer også større aktivitet i bredde, og en slik positiv effekt er svært viktig for både Ishockeyforbundet og alle sportens sponsorer de kommende årene.

     
TV2 Sporten  

TV 2 Sporten har Norges største og beste sportsredaksjon og besitter en rekke attraktive TV-rettigheter innenfor sport. I 2016 skal TV 2 sende X-Games fra Oslo, Fotball-EM, Tour de France, sommerens Olympiske Leker i Rio, Sykkel-VM og ikke minst norsk ishockey fra GET-ligaen. TV 2 Sporten har rettighetene til å vise norsk hockey til og med sesongen 2017/2018. TV 2 Sportskanalen sender ukentlige livekamper fra GET-ligaen samt HockeyXtra hver torsdag som følger runden med bilder fra kampene med studiopanel med eksperter og gjester.

Besøk gjerne våre nettsider www.tv2.no

     
Nordic Choice Hotels  

Med Energi, Mot og Begeistring skaper vi en bedre verden. We Care!

Nordic Choice Hotels skal være førstevalget for reisende i Norden og Baltikum. Vi har bred dekning og markedsfører 5 markedstilpassede merkevarer.

Vi tilbyr et mangfold av unike hotellprodukter med ekte engasjement og personlig service.

Vi vet at en god natts søvn kan være avgjørende for om det blir vinn eller forsvinn. Vi vet også at gulvet i selv den beste gymsalen i verden ikke kan konkurrere med en ordentlig seng.

     
Meca  

Bilverkstedkjeden MECA har 270 bilverksteder over hele landet. Våre kjedeverksteder utfører alt innen service, reparasjonsarbeid og periodisk kjøretøykontroll.

Uansett hvilket bilmerke du har, kan du trygt levere bilen til et MECA bilverksted. Vi utfører alltid service og reparasjoner i henhold til bilfabrikantens anbefalinger, og bruker reservedeler i henhold til foreskrevet kvalitet, slik at garantien på bilen din fortsatt gjelder.

MECA Veihjelp følger alltid med når du tar service på bilen din hos et MECA verksted. Er du uheldig og får en teknisk feil, går tom for drivstoff, punkterer, mister nøkkelen eller har låst deg ute av bilen, sørger vi for å få bilen til nærmeste verksted - uten egenandel.

Med MECA konto bestemmer du selv hvordan og når du vil betale. Ikke utsett service og nødvendige reparasjoner! Med MECA konto får du inntil 24 måneders rentefri betalingsutsettelse, og du kan søke direkte i verkstedet.

For å bestille time, ring 06322 (0-MECA)

XIde  

X-Idé AS er et moderne trykkeri med ca 30 profesjonelle medarbeidere. Vi produserer alt i eget hus med 2.500 m2 produksjonsavdeling. Optimalisert arbeidsflyt og Norges nyeste og største maskinpark for digitale trykkmaskiner og storformat printere. Ellers er vi utstyrt med alt tenkelig utstyr hva gjelder ferdigstilling og tradisjonell offset-trykk + egen designavdeling, pakkeavdeling og distribusjon.

     
Hummel  

 

Hummel er et tradisjonsrikt sport- og fashionbrand etablert i 1923, med en stolt historie nasjonalt og internasjonalt. Det er vår pasjon å designe, kjøpe inn og markedsføre sportsmote og sportsprodukter som understøtter Hummels unike arv. Vi lever i sportens verden med distribusjon gjennom butikker og deres kjeder, parallelt som vi jobber med bedrift og profil. Vår målgruppe er klubber/lag/idrettslag med karakter, god energi og lagånd. Besøk gjerne vår hjemmeside www.hummel.net

     

NEH

NEH Partnere

 

NeH er offisiell merchandisepartner med: NIHF, Svenske Ishockeyforbundet, Internasjonale Ishockeyforbundet og VM på ski i Lahti drifter deres offisielle web-butikker og er leverandør av profilerings- og reklameprodukter.

     
Unibuss Tur  

Unibuss Tur AS er et datterselskap av Unibuss AS (tidl. AS Sporveisbussene), som igjen inngår i det kommunalt eide Sporveien.

Unibuss Tur er ansvarlig for konsernets turbussvirksomhet siden 1996. Virksomheten for Oslo og Akershus er lokalisert på Alnabru. Her holder administrasjonen med 6 ansatte til og her parkeres de fleste av våre 28 turbusser. Vi har i tillegg avdelingskontorer på Lillestrøm, Maura, Stokke og Lillehammer. Selskapet omsetter for ca. 75 millioner kroner i 2015.

Vi er et Busselskap med markedets største utvalg av busser: Turbusser med 45 til 58 seter, minibusser, handikap-busser og rutebusser. Alle turbussene har sikkerhetsbelter, toalett, klimaanlegg, trådløst bredbånd, kaffemaskin, DVD- og CD-spiller.

Busser med universell utforming: 3 turbusser vil innfri krav til universell utforming.

HC-buss: Unibuss Tur AS har en HC-buss utstyrt for transport av ca. 6 rullestoler, inkl. HC-wc og heis.

Unibuss AS ble miljøsertifisert i 2008 og Unibuss Tur AS ble sertifisert av Det Norske Veritas i mai 2010. Vi har som mål å ”være best i klassen” på miljø i vår bransje.

     
     
Galleberg  

Galleberg AS ble etablert i 1922 av Jørgen Galleberg, og eies fortsatt 100% av Jørgen Gallebergs etterkommere.

Hovedkontoret ligger sentralt plassert på Skedsmokorset, 25 km fra Oslo Lufthavn Gardermoen og 25 km fra Oslo sentrum. Selskapet har ca. 30 ansatte og omsatte i 2015 for 150 mill. kroner.

Galleberg distribuerer FMCG på det norske markedet, og er i dag representert innen kategoriene Sukkervarer, Snacks & Kjeks, Mat & Drikke og Husholdning. Våre mest kjente merkevarer er Ricola®, Haribo®, Duracell®, Plumbo®, Sweetfire®, Hockeypucker®, Draumur®, Toblerone®, Tyrrell’s®, Øffer®, Zeta®, Walkers® og Mr. Freeze®. Galleberg er merkevareeiernes eksklusive distributør i Norge, og vår verdikjede dekker alt fra varene forlater fabrikken et sted i verden, til forbrukeren finner varen flott eksponert i butikk. Våre tjenester innbefatter altså transport, import, fortolling, vareregistrering, kjedeforhandlinger, kategoriutvikling, marketing, operativt salg og merchandinsing.

Kjernen i vår organisasjon er kompetanse og kompetanseutvikling, og vi søker alltid det lille ekstra som vil gjøre oss enda bedre. Galleberg kjennetegnes av både en stolt historie, stor endringsvilje, motiverte og engasjerte medarbeidere, og et godt arbeidsmiljø hvor vi kontinuerlig jobber for å tilby norske kunder og forbrukere attraktive produkter fra merkevarehus verden rundt.

     
     
Broderieksperten  

Vi har holdt på i 24 år og har tilsammen 90 års erfaring i bransjen.

Vi er 14 ansatte og holder til like ved Carl Berners Plass.

Vi kan tilby et bredt spekter av brodering på alle typer tekstiler, lasergravering på glass, stål, tre, fleece, kulepenner, skinn, golfballer m.m.

Trykking, transfer, klistremerker, arenareklame, skilter, gulvreklame.

     
Avis Bilutleie  

Avis Bilutleie ble stiftet i 1946 av Warren Avis og er i dag en av verdens største merkevarer i leiebilbransjen. Selskapet er spesielt kjent for sin "We Try Harder"-kampanje som startet i 1962 i USA og ga selskapet en fantastisk vekst gjennom 60-, 70- og 80-tallet. I Norge er Avis Bilutleie landets ledende bilutleiefirma med rundt 170 utleiestasjoner og mer enn 7.000 utleiebiler. Virksomheten omfatter personbil, kombi-, varebil og minibusser. Avis Norge leverer den samme servicefilosofien som den internasjonale organisasjonen: "We Try Harder". I Norge drives virksomheten av Avis Budget Norway. Med samarbeidende lisenstakere omfatter Avis i Norge en medarbeiderstab på ca. 375 personer. Samtlige Avis-stasjoner og hovedkontoret i Norge er miljøsertifisert gjennom ISO-14001.

Avis har lansert leiebilkonseptet "Ishockeybilen".
Les mer om det her.

     
Blåkläder  

Blåkläder utvikler, produserer og selger arbeidstøy, hansker og sko til fagfolk med høye krav til kvalitet, funksjonalitet og design. Våre produkter selges på et internasjonalt marked via forhandlere eller via direkte avtaler med store selskaper. Blåkläder, som har sitt hovedkvarter og sentrallager Svenljunga i Sverige, er representert i 18 land.

Les mer på www.blaklader.no

     
     
Dressmann  

Dressmann og Dressmann XL dekker alle kvalitets- og prisbevisste menns klesbehov. Våre kolleksjoner spenner fra fritid og basistøy til konfeksjon. Vi har støttet norsk hockey i en årrekke og er stolte av å fortsatt bidra til store øyeblikk på isen.

Besøk oss for en hyggelig handel!

     
2XU  

Enjoy Sport AS er importør og distributør av 2XU i Norge.

2XU- Human Performance Multiplied kommer fra Australia og har følgende filosofi:

“2XU lager produkter som har som mål å utstyre utøverne så de føler seg bedre forberedt, klare for konkurranse og bedre enn konkurrentene. Når de får på seg det høyteknologiske treningstøyet, vil også ønsket om å prestere over forventning være større en noen gang.

Med 2XU-teknologi, tar man nye steg mot å øke prestasjonene til nye høyder og til å multiplisere dine menneskelige prestasjoner. 2XU markerer begynnelsen på en ny æra innen sportsutstyr”.

     
CCM  

Reebok-CCM Hockey er en del av Adidas Group, og utvikler, markedsfører og selger Hockeyprodukter under varemerket CCM.

CCM er verdensledende innen ishockey og ligger i forkant når det gjelder utvikling av ishockeyprodukter.

CCM er partner med flera ligaer, lag og forbund.

Vi er stolt sponsor av Norges Ishockeyforbund.

     
 

Sportsteip har vært i markedet siden 1980 og alle produktene er produsert i Canada.

I 2015 kom Sportsteip med Easy Tear tape for kølleblad som er lett å rive av slik at spillere ikke trenger å bruke saks.

Sportstape hockey teip og lisser kan kjøpes hos Torshov Sport butikkene i Oslo eller Fredrikstad eller i nettbutikken til Torshov Sport