Norsk Ishockey / 2018 / Norge vant MECA Hockey Games 2018
Norge vant MECA Hockey Games 2018

Hockeygutta kunne slippe jubelen løs etter at de slo Frankrike i firenasjonersturneringen MECA Hockey Games på lørdag, hjemme i Lørenskog Ishall.

Med sier over Hviterussland (6-1), Ungarn (3-2) og Frankrike (4-3) kunne Norges landslagskaptein, Jonas Holøs ta i mot pokalen på vegne av hele laget.

Kampen mot Frankrike åpnet tungt, ved at gjestene tok en 0-2-ledelse. Like før første pause får Norge en redusering til 1-2 ved Jørgen Karterud.

Andre periode dominerer Norge. Tommy Kristiansen setter tidlig inn 2-2, før Patrick Thoresen halvveis ut i perioden utnytter et fransk undertall, og snur kampen til 3-2. 4-2 kommer også i overtallsspill, ved at Alexander Reichenberg scorer på pasningen fra Patrick Thoresen.

I tredje periode blir det likevel spennende, da Frankrike etter to minutter setter inn 4-3. Uansett var det Norge som dominerte kampen, noe en skuddstatistikk på 48-14 viser.

Patrick Thoresen ble banens beste på lørdag.