Norsk Ishockey / 2021 / Bambusa inviterer ishockeyklubber til sponsorsamarbeid
Grüners damelag har gjennomført Bambusa-dugnaden i to omganger, og er strålende fornøyd med resultatet..
Grüners damelag har gjennomført Bambusa-dugnaden i to omganger, og er strålende fornøyd med resultatet..

Bambusa inviterer ishockeyklubber til sponsorsamarbeid

Bambusa ønsker å samarbeide med både elite- og breddeklubber, og inviterer nå klubber over hele Norge til å inngå sponsorsamarbeid.

24. september ble Bambusa offentliggjort som ligasponsor for norsk ishockeys øverste nivå på kvinnesiden, som nå har fått navnet Bambusa-ligaen.

Bambusa er blitt en favoritt blant idrettslag på jakt etter dugnadsinntekter, og gjennom salg av de velkjente Bambusa-sokkene får små og store idrettsutøvere over hele landet realisert sine mål og drømmer.

Storfornøyde i Grüner
Blant ishockeylagene som allerede har gjennomført dugnaden, er Grüners damelag. De har solgt sokker i to omganger, og lagleder Margaret Aaram har bare positivt å si om samarbeidet med Bambusa.

- Inntektene fra dugnaden kommer utrolig godt med for laget vårt, og gjør at spillerne kan fortsette å holde på med favorittsporten sin uten å måtte grave så dypt i egen lommebok, forteller Aaram.

- Sokkene har vist seg å være utrolig lettsolgte og inntjeningen er svært god. De små sokkepakkene er mye enklere å håndtere enn store paller med doruller, og fortjenesten per enhet er bedre enn alt annet vi har prøvd tidligere, fortsetter Aaram, som også kan fortelle at de bare har fått positive tilbakemeldinger fra de som har kjøpt sokkene.

Klubbavtale på 3 år
- Kort stund etter at vi avsluttet vår første runde med salg, fikk vi flere henvendelser fra folk som lurte på om det var mulig å kjøpe enda flere pakker. Fordi det er så lettvint å sette i gang en dugnad med Bambusa, hev vi oss rundt og kjørte i gang med en ny runde, og fikk dermed tjent inn ytterligere penger til lagkassa vår, forteller Aaram.

Dugnadssuksessen til damelaget har nå resultert i at hele klubben har inngått et treårig sponsorsamarbeid med Bambusa. Dette gir Grüner Ishockey forutsigbarhet i fremtidige inntekter.

Suksess også i Stavanger
Stavanger Hockey er nå inne i det andre året av sin treårsavtale, og aktiverer omlag 500 av sine medlemmer til salg av de populære sokkene. I tillegg til klubbens salgsinntekter på 500 000 kr, bidrar Bambusa med 50 000 kr i rene sponsorkroner. For den store breddeklubben i vest betyr det samlede inntekter årlig på hele 550 000 kr.

- Bambusa-dugnaden gir oss mulighet til å la lagene sitte igjen med salgsinntektene. Dette gir våre lag verdifulle inntekter som kan bidra til at flere av våre medlemmer kan dekke egenandeler ved reise o.l., forteller Ruben Smith, daglig leder i Stavanger Hockey.

- Utenforskap og økonomi som barriere er et voksende samfunnsproblem. Gjennom denne dugnadsmodellen kan vi sikre at færre havner utenfor idretten på grunn av økonomi, avslutter Smith.

Noe for din klubb?
Håvard Gundersen, administrerende direktør i Bambusa, ønsker nå å invitere til sponsorsamarbeid med flere ishockeyklubber.

- Nå som vi er ligasponsor for Bambusa-ligaen, ligger det naturlig for oss å satse på samarbeid med både elite og bredde i tiden som kommer. Det skal bli spennende å bli bedre kjent med hockeymiljøet i Norge, sier Gundersen.

Ønsker din klubb å høre mer om sponsorsamarbeidet med Bambusa, fyll ut skjemaet her.