Norsk Ishockey / 2021 / Trenerløftet søker deltakere til nytt kull
Martin Fossli, landslagstrener for U16 gutter og tidligere deltaker på Trenerløftet. Foto: Fredrik Hagen, Norges Ishockeyforbund.
Martin Fossli, landslagstrener for U16 gutter og tidligere deltaker på Trenerløftet. Foto: Fredrik Hagen, Norges Ishockeyforbund.

Trenerløftet søker deltakere til nytt kull

Olympiatoppens utviklingsprogram er rettet mot unge, talentfulle og ambisiøse trenere for morgendagens utøvere.

OLT skal denne høsten i gang med en ny runde av sitt trenerutviklingsprogram Trenerløftet, som har som mål å bidra til kompetanseheving og utvikling for unge talentfulle trenere. Deres mål er å finne kvalifiserte søkere fra hele landet, og vi er overbevist om at vi har flere gode kandidater i vår organisasjon.

— Trenerkompetanse er essensielt for å sikre gode rammer for utøverne våre og det er viktig at man søker å utvikle seg. Dette er en unik mulighet for våre ambisiøse trenere til å ta det neste steget og tilegne seg mye god kunnskap og erfaring, forteller Vetle Dalberg, utviklingskonsulent i NIHF.

— De trenerne vi tidligere har hatt gjennom Trenerløftet sitter igjen med gode opplevelser og føler at deltakelsen har gitt dem mye. Vi håper selvsagt at vi også denne gang har trenere der ute som møter kriteriene og som ønsker å delta, avslutter Dalberg.

Les mer om Trenerløftet og se oversikt over de ulike søknadskriteriene her.

Søknadsfrist er 27.juni.