Norsk Ishockey / 2021 / Flere utskiftninger i landslagstroppen
Ole Julian Bjørgvik Holm ankom København søndag, og er det nyeste tilskuddet i den norske landslagstroppen som forbereder seg til VM.
Ole Julian Bjørgvik Holm ankom København søndag, og er det nyeste tilskuddet i den norske landslagstroppen som forbereder seg til VM.

Flere utskiftninger i landslagstroppen

Få oversikt over de siste justeringene i det norske laget her.

  • Herrelandslaget vårt oppholder seg for tiden i København, hvor de forbereder seg til å delta i VM i Riga i slutten av måneden. Tre av fem oppkjøringskamper er gjennomført. Før avreise til Latvia gjenstår to kamper mot Danmark 12. og 13.mai.

    Allerede før avreise til Danmark meldte landslagssjef Petter Thoresen at det ville bli utskiftninger i troppen underveis i VM-oppkjøringen. At flere spillere nå er blitt tilgjengelige for landslagsspill, gjør at andre er nødt til å reise hjem.

    Dette er de siste utskiftningene i den norske troppen:

    Ut av troppen

    Onsdag 5.mai:

Sondre Bolling Vaaler, Jørgen Hanneborg, Tobias Fladeby og Viktor Granholm reiser i dag hjem fra Danmark.

Jørgen Karterud pådro seg en skade i mandagens kamp mot Sverige, og mister dessverre årets VM.

Søndag 9.mai:

Troppen ble søndag 9.mai kuttet med fire spillere, da Sondre Bjerke, Håkon Nilsen, Martin Rønnild og Jacob Noer reiste hjem.

Inn i troppen

Onsdag 5.mai:

Ken André Olimb har vært på plass siden før helgen. Jonas Arntzen, Jacob Lundell Noer, Mathias Emilio Pettersen og Max Krogdahl tilslutter den norske troppen i dag, mens Sondre Olden og Mats Rosseli Olsen ankommer København i morgen. 

Søndag 9.mai:

Ole Julian Bjørgvik Holm har i dag ankommet Danmark og tilsluttet seg resten av det norske laget.

Tirsdag 11.mai:

Michael Haga er på plass.

28 spillere til VM
Per 9.mai består troppen i Danmark av 28 spillere, fordelt på 3 målvakter, 10 backer og 15 løpere. Årets VM-tropp vil også bestå av 28 spillere, men flere utskiftninger er ventet før det endelige uttaket til mesterskapet er klart.

Fortsatt venter landslagssjef Petter Thoresen på Mathis Olimb og Erlend Lesund, som i disse dager spiller sluttspillsfinaler med sine klubblag i henholdsvis Tyskland og Sverige.