Norsk Ishockey / 2021 / Ungt og spennende A-landslag til Danmark
Kristian Østby (bildet) er med i landslagstroppen som i november skal møte Latvia og Danmark. Foto: Fredrik Hagen, Norges ishockeyforbund.
Kristian Østby (bildet) er med i landslagstroppen som i november skal møte Latvia og Danmark. Foto: Fredrik Hagen, Norges ishockeyforbund.

Ungt og spennende A-landslag til Danmark

Landslagssjef Petter Thoresen tar med seg en yngre utgave av A-landslaget til Danmark i november.

— Vi har blitt enige med Latvia og Danmark om at vi alle stiller med yngre utgaver av landslagene våre til disse kampene, forteller landslagssjef Petter Thoresen om samlingen i Esbjerg fra 9.- 14. november.

— Vi ser viktigheten av å prøve ut litt yngre spillere, og trenger å få sett litt andre gutter enn de vi vanligvis ser, legger han til.

11.11.21 kl 1900 NOR v LAT

13.11.21 kl 1800 DEN v NOR

Kampene sendes på TV2 Play og føres her.

Den uttatte troppen, som du finner nederst i denne saken, består av hele 17 spillere fra Fjordkraft-ligaen. Mange av disse er nå tatt ut til sin første samling med A-landslaget.

 — Dette er unge, talentfulle gutter som har fremhevet seg og gjort sakene sine bra her hjemme. Det skal bli spennende å se de internasjonalt på et nivå med litt høyere fart, forteller landslagssjefen videre.

Thoresen omtaler dette som et spennende prosjekt, og håper uttaket vil virke motiverende på de mange nye spillerne som nå får sjansen til å vise seg frem.

 — Ved å ta ut et lag som dette ønsker vi å sende signaler til de yngre spillerne våre om at vi følger med på de, og at det de leverer blir lagt merke til. Forhåpentligvis kan det gi de motivasjon til å fortsette å legge ned det ekstra arbeidet som kreves, avslutter han.

Uttak

Posisjon
Navn
Klubb