Norsk Ishockey / 2021 / Velkommen tilbake til idretten!
Hurra! Idretten er gjenåpnet og både barn, unge og voksne kan nå endelig trene og konkurrere som normalt igjen. Foto: Henrik Fjørtoft
Hurra! Idretten er gjenåpnet og både barn, unge og voksne kan nå endelig trene og konkurrere som normalt igjen. Foto: Henrik Fjørtoft

Velkommen tilbake til idretten!

Vi oppfordrer våre ishockeyklubber til å delta i NIFs kampanje #Tilbaketilidretten og arrangere åpen dag lørdag 25.september.

Kampanjen markerer gjenåpningen av idretten etter covid-19. Målet er å få tilbake alle medlemmer av norsk idrett som har valgt å slutte som følge av koronapandemien, og jobbe for like høy deltakelse i 2022 som det var i 2019.

For å nå dette målet trengs en stor mobilisering av hele idretts-Norge, og vi i Norges Ishockeyforbund oppfordrer selvfølgelig våre ishockeyklubber til å bli med på å ønske små og store velkommen tilbake til idretten.

Du har sikkert lagt merke til at det allerede er blitt delt en rekke innhold med #Tilbaketilidretten i sosiale medier, men dette er ikke en digital delingskampanje hvor det er nok å oppdatere forsidebilde på Facebook eller re-poste en video. Denne kampanjen har som formål å samle folk og skape aktivitet.

Lørdag 25. september planlegges det derfor en landsomfattende markering av idrettens gjenåpning. Målet med denne dagen er at idrettslag rundt om i landet inviterer alle som ønsker å delta i idretten til en åpen dag eller et åpent arrangement.

Vi håper så mange som mulig av våre ishockeyklubber hiver seg på og benytter seg av denne muligheten til å verve nye medlemmer. Sammen med NIF oppfordrer vi dere til å fortsette markeringen i ukene 39, 40 og 41 med gode aktivitetstilbud til barn, unge og voksne.

NIF har utarbeidet en rekke materiell for å gjøre det så enkelt som mulig for din klubb å delta:

- Tips og inspirasjon til hvordan arrangere åpen dag.
- Kampanjemateriell dere kan ta i bruk for å profilere gjenåpningen av idretten.
- Tips for rekruttering av deltakere og frivillige.

Les mer om kampanjen her