Norsk Ishockey / 2022 / Banedelere til spill 3v3
I Svereige har tilsvarende produkt vært benyttet i flere år, med stor entusiasme. Foto: Stockholms Ishockeyförbund.
I Svereige har tilsvarende produkt vært benyttet i flere år, med stor entusiasme. Foto: Stockholms Ishockeyförbund.

Banedelere til spill 3v3

NIHF har inngått et samarbeid med TRESS, som vil utvikle egne banedelere for norsk ishockey.

Banedelerne fra TRESS tilbys til rabattert pris for alle våre klubber, og gjør det enkelt å dele inn isen i flere soner. For eksempel til 3v3 spill eller ved stasjonstrening.

Om banedelerne

Banedelerne er laget av skumgummi. De er lette i vekt, festes med borrelås og pucken spretter ut fra vantet på tilsvarende måte som ved et vanlig ishockeyvant. Skumgummien gjør banedelerne myke og er derfor ikke vonde å falle på. Settet består av 40 puter på 2,5 meter per pute, og leveres i egne oppbevaringskasser.

Bærekraft og holdbarhet har vært sentralt i utviklingen, de har derfor lang levetid. Produktet er tilsvarende det svenskene har benyttet i flere år - med stor entusiasme. Se nyhetssak fra Sverige om banedelerne her.

NIHF oppfordrer alle våre klubber til å investere i banedelerne. De forenkler gjennomføringen av 3v3 spill, samtidig som de vil være et nyttig verktøy i treningshverdagen. 

Bestilling av banedelerne

NIHF vil 1. oktober 2022 legge inn en felles bestilling. Om din klubb ønsker å ta del i denne bestillingen gi beskjed på vd@hockey.no. Etter 1/10-22 bestilles banedelerne direkte fra TRESS via deres nettside her.

Betaling og leveringstid

Klubbene må betale banedelerne selv. NIHF anbefaler klubber å søke sine lokale stiftelser (Sparebank, Gjensidige, LAM, etc.) for midler til å gjøre innkjøp av banedelerne. Flere klubber som har søkt har allerede fått sin søknad innvilget. Inkludering og mangfold, økonomi som barriere og lavere terskel for deltakelse er eksempler på tematikker som kan være fine fokusområder i en slik søknad. Se mer info om støtteordninger i Isbjørnmodellen her.

Pris: 62 500 NOK inkl. moms (Gir 40 banedelere a 2,5 m og 2 oppbevaringskasser).

Leveringstid: ca. 8 uker