Norsk Ishockey / 2022 / Gå sammen med idretten i årets Pride Parade
Foto: Thomas Bløndal/NFF
Foto: Thomas Bløndal/NFF

Gå sammen med idretten i årets Pride Parade

Bli med å vise din støtte til idrettsglede for alle - uavhengig av seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk.

Oppdatert 25. juni kl 10:00:

Oslo Pride har fått tydelig råd og anbefaling fra politiet om at paraden, Pride park og andre arrangementer i forbindelse med Oslo Pride avlyses. Oslo Pride anmoder derfor alle som har planlagt å delta på eller se parade om å ikke møte. Alle arrangementer i tilknytning Oslo Pride avlyses.

– Nå skal vi følge politiets anbefalinger og ta vare på hverandre. Varme tanker og kjærlighet går til pårørende, skadde og andre berørte. Vi skal snart være stolte og synlige igjen, men akkurat i dag skal vi holde og dele pridemarkeringene hjemmefra, sier Inger Kristin Haugsevje, leder i Oslo Pride og Inge Alexander Gjestvang, leder i FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold.


____________________________________________________

Lørdag 25. juni kl 13:00 går årets Pride Parade gjennom Oslos gater, fra Grønland til Spikersuppa.

Ishockeypresident Tage Pettersen og flere representanter fra Norges Ishockeyforbund vil delta i paraden, og vi håper flere fra ishockeyfamilien har lyst til å gå sammen med oss.

Norges Ishockeyforbund vil også i år gå bak Oslo Idrettskrets sin parole «Idrettsglede for alle», og bak det viktige budskapet er det plass til mange flere!

Ønsker din klubb eller ditt lag å gå sammen med resten av Oslo-idretten i paraden? Registrer dere her for å få tilsendt nødvendig praktisk informasjon i forkant.


Styremedlem i NIHF, Madeleine Nilsen, og ishockeypresident Tage Pettersen i Pride-paraden i 2019.

Hvorfor gå i Pride-paraden?
Bruk gjerne ett minutt på å se filmen under om hvorfor det er viktig at idrettslag går i Pride-paraden.