Norsk Ishockey / 2023 / Fuel of Norway blir ny samarbeidspartner
Daglig leder i Fuel of Norway Morten Andresen og sponsorsjef i NIHF Jon Thore Thorstensen.
Daglig leder i Fuel of Norway Morten Andresen og sponsorsjef i NIHF Jon Thore Thorstensen.

Fuel of Norway blir ny samarbeidspartner

Norges Ishockeyforbund har inngått avtale med Fuel of Norway.

— Vi i Norges Ishockeyforbund er utrolig fornøyde med å få på plass denne avtalen med Fuel of Norway, og ser frem til et godt samarbeid, sier sponsorsjef i NIHF, Jon Thore Thorstensen.

— For Fuel of Norway er dette et viktig og spennende samarbeid som vi gleder oss enormt til. Vi synes ishockey er en meget spennende idrett som allerede gjør mye riktig på ernæring, og gjennom denne avtalen håper vi å kunne sørge for ytterligere utvikling på området, forteller Morten Andresen, daglig leder i Fuel of Norway.

Fuel of Norway er et norsk selskap som helt fra starten i 2018 har jobbet for at utøverne skal kunne ha trygge og sunne produkter som får de til å yte best mulig.

— Vi brenner for eliteidretten, men mener at fokus på kosthold, restitusjon og søvn bør snakkes om som viktige faktorer også for ungdommen. Ved å øke kunnskapen rundt hva, hvordan og hvorfor dette er viktig, vil spillerne tåle belastningen bedre og kunne yte med høyere kvalitet og intensitet, fortsetter Andresen.

Sammen med de beste fagmiljøene i Norge har Fuel utviklet produkter som skal tilfredsstille alle krav. For utøveren vil det selvsagt være prestasjon og smak som står først, men som foresatt skal man også være trygg på at produktene alltid skal være de sunneste alternativene man kan innta ved aktivitet. 

— Vi jobber i dag med en rekke ishockeyklubber, i tillegg til de fleste andre idretter, som gjør at man kan utnytte kunnskapen på tvers og lære av hverandre. Sammen med utøvere, klubber og forbund ønsker vi at man skal få et høyere kunnskapsnivå om hvordan kroppen fungerer under aktivitet og hva som er smart å gjøre både før, under og etter treningsøkter, avslutter Andresen.

Besøk Fuel of Norway sin hjemmeside

 

Kontaktpersoner:

Jon Thore Thorstensen, sponsorsjef i Norges Ishockeyforbund, tlf. 924 82 830.

Morten Andresen, daglig leder i Fuel of Norway, tlf. 917 34 771.