Norsk Ishockey / 2023 / Oppkjøringen fortsetter: VM er rett rundt hjørnet
Foto: Alexander Henningsen
Foto: Alexander Henningsen

Oppkjøringen fortsetter: VM er rett rundt hjørnet

VM i Riga er rett rundt hjørnet, og hockeygutta har brukt de siste ukene til å forberede seg til mesterskap.

Selv om resultatene i oppkjøringen ikke har vært helt slik vi hadde ønsket, har laget lært mye og er klare for å gi alt i kampene som kommer. Med ferdigspilte kamper mot både Finland, Sverige og Danmark er det Frankrike som står for tur.

VM oppkjøringen startet med gode kamper mot Finland i Eidsiva Arena. Tross 1-2 og 0-3 tap kjempet gutta med god stemningen fra Lillehammerpublikumet.

artikkelbilde.jpg

Publikum.jpg

Foto: Alexander Henningsen

Videre gikk turen til Østersund og kamper mot Sverige. Vi spiller jevnt med hjemmelaget gjennom hele kampen, men på overtid klarer våre svenske venner å dra seieren i land. Kampen ender desverre 4-3. Neste kamp i Østersund ender ikke like bra for vår del og Tre Kronor vinner kampen 0-5.

 

Med Danmark på andre side av rødlinjen er hockeygutta klare for å gi alt for å ta med seg en seier hjem. Gutta kjemper på men det holder ikke helt inn og vi taper første kamp 3-2. Dessverre klarer vi ikke å slå Danskene i kamp to heller og kampen ender med 5-2.

dk_no_27-04-2023-6.jpg

dk_no_27-04-2023-3.jpg

Foto: Danmarks Ishockey Union

 

Nå setter hockeygutta kursen mot Asker og Varner Arena hvor vi tar imot Frankrike i generalprøven før VM. 5. og 6. mai stiller vi med tilnærmet full VM-tropp og gutta er nødt for å gjøre alt for å sikre seg plass på laget før VM braker løs. Det blir action, spenning og masse moro for både stor og små!

 

La oss sammen fylle arenaen og støtte landslaget i de to siste kamper!