Norsk Ishockey / 2023 / Ny samarbeidspartner på plass
NIHFs sponsorsjef Jon Thore Thorstensen og Fredrik Rosén, salgs- og markedsansvarlig i Elämys Travel Norway.
NIHFs sponsorsjef Jon Thore Thorstensen og Fredrik Rosén, salgs- og markedsansvarlig i Elämys Travel Norway.

Ny samarbeidspartner på plass

Vi ønsker vår nyeste samarbeidspartner, Elämys Travel Norway, velkommen med på laget.

– Vi sitter med følelsen av at det blåser en optimisme over norsk ishockey nå, etter en periode med litt «hardt vær», og den optimismen ønsker vi å være med og bidra til, forteller Fredrik Rosén, salgs- og markedsansvarlig i Elämys Travel Norway.

– Vi er svært glade over å ha fått Elämys med på laget, og gleder oss stort til samarbeidet fremover, kommenterer sponsorsjef i Norges Ishockeyforbund, Jon Thore Thorstensen.

Elämys Travel Norway, med kontor i Oslo, er en del av Elämys Group, det største privateide reiseselskapet i Finland. Det norske kontoret vil fokusere på salg av sportsreiser og firmaturer.

– Som en nyetablert merkevare i det norske reiselivsmarkedet, og som en av veldig få leverandører av ishockeyreiser i Norge, er det naturlig for oss å inngå et samarbeid med Norges Ishockeyforbund, sier Rosén, som også kan fortelle at det finske moderselskapet har en tilsvarende avtale med Finlands ishockeyforbund.

I tillegg til Finland og Norge, er Elämys den offisielle underleverandøren for hospitality-leverandøren On Location i Sverige, Danmark, Irland og Luxembourg for både OL i Paris 2024 og Milano/Cortina 2026.

De ansatte på Oslo-kontoret til Elämys er lidenskapelig opptatt av ishockeysporten, og har organisert ishockeyturer for det norske markedet i snart 20 år.

I mai hvert år arrangerer Norges Ishockeyforbund tur til A-VM for sponsorer og samarbeidspartnere, og nå som Elämys er med på laget er vi overbevist om at også vårens tur vil bli en for minnebøkene.

– Planleggingen er godt i gang allerede, og vi gleder oss enormt til å dra på tur med resten av samarbeidspartnerne til Norges Ishockeyforbund. Vi synes nettverket deres ser spennende ut, og tror det å være en del av dette kan gi oss litt drahjelp som en nyetablert aktør i Norge, avslutter Rosén.

Besøk Elämys sin hjemmeside