Norsk Ishockey / 2023 / VM-fotografen
Foto: Megapiksel
Foto: Megapiksel

VM-fotografen

Megapiksel fanger VM-opplevelsen!

For andre år på rad er Mathias Dulsrud fra Megapiksel på oppdrag for Norges Ishockeyforbund og det norske herrelandslaget under årets mesterskapet i Riga. VM-fotgrafen er en viktig ressuers for å sikre at vi får bilder til vår markedskommunikasjon og sponsorer. Han fanger de mest minneverdige øyeblikkene og i år leveres bilder av høy kvalitet som med videoinnhold som vi håper vil underholde alle hockeyintereserte og de som er nye til sporten vår.

En unik mulighet - VM-blogg
Norges Ishockeyforbund vil gi alle muligheten til å få et unikt dypdykk inn i mesterskapet og livet til spillerne under mesterskapet. Vi håper dette vil engasjere og at vi kan ble bedre kjent med de nye spillerne som debuterer og resten av laget som har vært i VM før.

Følg VM-vloggen her.

- Vi er stolte av å samarbeide med en av landets største aktører innenfor idrett. Det er en herlig giv over hockeyen i Norge som vi vil være en del av, og ikke minst så er det spennende med tanke på det internasjonale aspektet ved det, sier daglig leder i Megapiksel Emil Saglien Ruud 

- Fotografen til Norges Ishockeyforbund er et viktig bidrag som er med på å skape vår visuelle identitet. Mathias fra Megapiksel er en sportsfotograf som leverer bilder av høy kvalitet som fanger øyeblikk og han forstår hvordan ishockey bør fotograferes, forklarer Brand Manager i NIHF Dag Hagen. 

 

Les mer om Megapiksel

Megapixel Web logo.jpg