Norsk Ishockey / 2024 / Nytt partnertreff gjennomført
Sponsorsjef i NIHF, Jon Thore Torstensen, ønsker velkommen.
Sponsorsjef i NIHF, Jon Thore Torstensen, ønsker velkommen.

Nytt partnertreff gjennomført

I dag samlet vi samarbeidspartnerne våre til nok et vellykket partnertreff.

Etter en nydelig hotellfrokost kunne NIHFs sponsorsjef, Jon Thore Thorstensen, ønske både nye og gamle samarbeidspartnere velkommen til sesongens andre partnertreff på Quality Hotel 33.

Thomas Hallem Kristiansen, kommersiell leder i Norsk Topphockey (NTH) åpnet ballet med å presentere Pride Week, et samarbeid med Oslo Pride som har som mål å:

- Åpne alle deler av ishockeyen for et mer mangfoldig publikum.

- Gjøre nytt publikum trygge på at de er velkomne på disse arenaene.

- Vise tydelig og troverdig at inkludering og mangfold er verdier som hele EHL bryr seg om.

- Øke interessen for ishockey.

- Være en døråpner for at andre idrettsgrener skal jobbe mer strategisk med mangfold og inkludering.

Les mer om samarbeidet her.

Deretter var det Kai Johnsen, daglig leder i Rørlegger på hjul sin tur til å ta ordet. Johnsen holdt en interessant presentasjon hvor han fortalte om visjonen for det nye samarbeidet med NIHF, målgruppen barn og ungdom, samt deres erfaring med sponsorat i andre idretter som ski og håndball.

Nestemann ut var vår egen utviklingskonsulent Vetle Dalberg, som ga forsamlingen en lærerik og interessant innføring i hvordan NIHFs sportsavdeling jobber med rekruttering og utvikling. Vetle snakket blant annet om hvorfor ishockey er verdens beste barneidrett, og hvordan vi må jobbe for å skape ishockeyglede for alle.

Avslutningsvis kunne Henning Handå fra mediebyrået Mindshare gi oss et tallrikt innblikk i norsk ishockey. I tillegg til å fortelle litt om vekst- og innsiktsplattformen Hockeypuls, samt gjennomførte og planlagte publikumsundersøkelser, snakket Handå også om veien videre og hvordan vi skal klare å doble interessen rundt norsk hockey innen få år.

Tusen takk for i dag, til den fantastiske gjengen med engasjerte samarbeidspartnere vi er så heldige å ha med på laget vårt. Vi håper dere fikk utbytte av å tilbringe formiddagen sammen med oss. Vi sees igjen til neste samling i mars!