Norsk Ishockey / 2024 / Oppdateringer i Isbjørnmodellen
Foto: Alexander Henningsen
Foto: Alexander Henningsen

Oppdateringer i Isbjørnmodellen

Vi har gleden av å informere om nytt materiell i Isbjørnmodellen.

Målvaktstrappa

Gjennom vinteren har vi jobbet med å utvikle en egen utviklingstrapp for målvakter. Målvaktstrappa tar for seg tekniske, taktiske, fysiske og mentale ferdigheter, samt informasjon om kamp- og treningshverdagen. I tillegg er det utarbeidet en egen øvelsesbank. Målvaktstrappa bygger på den langsiktige spillerutviklingsplanen og inneholder de samme stadiene.

Vi retter en stor takk til Daniel Jørgensen og Ruben Smith som har vært sentrale i utarbeidelsen av det målvaktsspesifikke innholdet.

Vi vil avholde et webinar med innføring i Målvaktstrappa og øvelsesbanken i oppstarten av neste sesong, august/september.

Du kommer direkte til Målvaktstrappa fra førstesiden i Isbjørnmodellen. Klikk deg inn og gjør deg kjent HER.

Nye fagsider

I tillegg til Målvaktstrappa har vi utarbeidet egne fagsider for både Tekniske ferdigheter og Ishockeyforståelse. Fagsidene tar for seg tematikkene fra trenerutdanningen vår og skaper en plattform der trenerne våre kan dykke inn i ishockeyfaget og fordype seg på det de måtte ønske. Tanken er at fagsidene blir teorifundamentet til ishockeytrenerne våre.

Fagsidene finner du under TRENER i Isbjørnmodellen. Les deg opp på de nye fagsidene HER.

Utover våren og høsten skal vi jobbe med å videreutvikle øvelsesbanken for alle stadier og fagsiden for treningsplanlegging, i tillegg til at vi på sikt skal lage en egen fagside også for Trenerrollen. Følg med i Isbjørnmodellen i tiden som kommer.