Norsk Ishockey / 2024 / Prosjekt Robust i mai måned
Foto: Megapiksel
Foto: Megapiksel

Prosjekt Robust i mai måned

Mai er måneden for Testvindu #1, målsetting og første fase av off season.

Mai er ofte startskuddet på off season-trening i landets klubber. Det er også måneden for Testvindu #1, som gir spillere og trenere en «baseline» på hvor spilleren er per dags dato.

I tillegg til å gi oss en statussjekk på Atletisk Profil, er dette også et godt verktøy å bruke inn mot individuelle spillersamtaler med tanke på målsetting for off season, for deretter å utvikle en handlingsplan som skal gjennomføres.

Se link for testbatteri, veiledning på gjennomføring & testskjema som sendes til testresultat@hockey.no etter gjennomføring: Utviklingstrapp og testbatteri (hockey.no).

Webinar mandag 13. mai.
Vi benytter også anledningen til å minne om webinaret: «Målsetting og veien dit», mandag 13. mai. Her kan du som trener melde på ditt lag, samle laget rundt en tv / prosjektor, printe ut et tilsendt dokument til hver utøver og be de ta med seg en penn hver. Jorid Dagfinrud vil deretter lede ditt lag gjennom en Målsettingsekvens, og utøveren vil sitte igjen med sine mål for off season, og en handlingsplan for å bygge bro fra der de er til dit de vil.

Kl. 18:30 – 19:30​ - Aldersgruppen 13 – 15 år

Kl. 19:45 – 20:45​ - Aldersgruppen 16 - 19 år

Se link for registrering her: Webinar: Målsetting & Veien Dit (hockey.no)

Med dette ønsker vi dere en riktig god off season! Vi ser frem til å få tilsendt testresultater fra ditt lag og din klubb, og til å se dere på mandagens webinar.

#vinnendevaner #prosjektrobust

#ambisjon #gjennomføre #samarbeid #konkurrere