Norsk Ishockey / 2024 / Urmaker Bjerke ny leverandør av NIHFs gullklokke
Generalsekretær Petter Salsten og sponsorsjef Jon Thore Thorstensen, sammen med Snorre Stray og Haakon Bakke fra Urmaker Bjerke.
Generalsekretær Petter Salsten og sponsorsjef Jon Thore Thorstensen, sammen med Snorre Stray og Haakon Bakke fra Urmaker Bjerke.

Urmaker Bjerke ny leverandør av NIHFs gullklokke

Norges Ishockeyforbund har signert avtale med Urmaker Bjerke.

Urmaker Bjerke ble etablert i 1923, og har i 100 år vært en anerkjent og ledende leverandør av ur til kunder som setter ekstra høye krav til kvalitet og service. Urmaker Bjerke har et nært og eksklusivt samarbeid med mange av de fremste urprodusentene i verden, og tilbyr ur for enhver smak og anledning.

Gjennom avtalen med Norges Ishockeyforbund blir Urmaker Bjerke leverandør av NIHFs gullklokke. Denne tildeles landslagsspillere som har spilt minst 75 OL- og VM-kamper. Se bilde av de graverte klokkene fra Tudor nederst i saken.

— Urmaker Bjerke er stolt over å bli den utvalgte leverandøren av "gullklokka" til Norges Ishockeyforbund. For oss representerer dette partnerskapet en felles verdi av tidløs kvalitet, noe vi ser frem til å feire og støtte sammen gjennom generasjoner, sier markedskonsulent i Urmaker Bjerke, Haakon Bakke.

Besøk Urmaker Bjerke sin hjemmeside