Norsk Ishockey / 2019 / Eliteleir uke 32 - rapport onsdag 7. aug.
Eliteleir uke 32 - rapport onsdag 7. aug.

Eliteleir uke 32 - rapport onsdag 7. aug.

Eliteleir uke 32 er kommet halvveis i sin camp her på Hamar.

På en camp som dette, med så mange deltakere og så mye aktivitet, er det viktig at programmet flyter og at alle holder tidene. Dette har glidd veldig bra så langt.

Onsdagen innehar noe mindre aktivitet enn de andre dagene. Etter å ha gjennomført både istreninger, kamper, og ikke minst mange fysiske tester de første to dagene, starter vi med is-testene i dag. Hurtighet skal måles. I tillegg er det selvsagt internkamper i kveld. En litt smalere dommer-gruppe (kun 8 stk) har fått kjørt seg så langt, men stor ros til dem for deres innsats. De har dømt både to og tre kamper hver kveld slik at vi har fått gjennomført kamp-programmet.

På torsdag og fredag økes aktivitetsnivået igjen, samtidig som resterende tester skal gjennomføres. Alle utøverne skal også ha sin evalueringssamtale med sin gruppetrener før de avslutter campen lørdag til lunch. Målvaktene, som i tillegg har sine egne målvakts-treninger hver dag, har sine samtaler med målvaktstrenerne.

Nå fester vi hjelmen og kjører på de siste dagene her på Hamar. På lørdag avslutter vi med internkamper gruppe for gruppe, før vi rydder etter oss. Jentene har sin avslutning etter sine respektive kamper (mange skal ha tidlig fly), mens gutta avslutter felles til lunch.

 

 

Se program for uken og gruppeinndelingene:

 

Program      Grupper

 

I tillegg til programmene for hver gruppe så gjennomfører dommer-gruppa istreninger hver dag mellom 1445-1535, mens Målvaktene har spesialtrening hver dag kl 1315-1435.

 

I dag sjekket om lag 250 spillere inn kl 18.00, og der er nå fordelt på 8 grupper. Tre rene jentegrupper, og fem guttegrupper (spillere født 2005). De er nå vel installert i både garderober og på sovesaler.

 

Under ser du de ulike gruppene/fargekodene med respektive trenere:

 • RØD JU18 – Jørgen Salsten, Oliver Verner-Carlsson
 • GUL Jenter – Mads Scott, Marlin Kristensen
 • HVIT JU16 – Espen Sæther, Jonas Södergren
 • TURKIS (05) – Markus Madsen, Pål Johnsen
 • GRØNN (05) - Martin Fossli, Kent Kristiansen
 • SORT (05) – Daniel Vatne, Stian Røsten
 • BLÅ (05) – Petter Olsson, Patrick Høgsveen
 • LILLA (05) – Andreas Toft, Espen Olsen Lie

 

Målvakts-trenere denne uka er Andre Lysenstuen, Ole Sander Sønsterud-Hansen, Ingunn Mathilde Anseth og Daniel Jørgensen.

Også denne uka har vi en egen dommer-gruppe her, bestående av 8 dommere. Disse har egne treninger, samt at de skal dømme internkampene.

Gruppa ledes av Matei Dominsky og Sondre Søstumoen.

 

Kontakt-info til Eliteleir er:

 • Petter Salsten – 901 98 920
 • Jon Haukeland – 915 19 626
 • Audun Larsen – 481 01 136

 

 

 

 

 

Kontaktmail for Eliteleier er eliteleir@hockey.no eller personene under:

 

Petter Salsten          901 98 920   ps@hockey.no

Jon Haukeland         915 19 626   jh@hockey.no

Audun Larsen          481 01 136   aml@hockey.no