Norsk Ishockey / 2019 / TAKK FOR SUPER INNSATS SESONGEN 2018/19

TAKK FOR SUPER INNSATS SESONGEN 2018/19

Det har vært et høyt aktivitetsnivå, og det er i sesongen 2018/19 dømt over 3500 kamper.

Sesongen 2018/19 er over for våre klubblag, og det har nok engang vært en sesong med mye aktivitet. En rask opptelling viser at våre dommere fra kretsdommernivå og oppover har ledet 3573 kamper i løpet av vinteren.

Dette dreier seg i all hovedsak om seriekamper fra U11 og oppover til GET-ligaen, supplert med noen landskamper, sluttspillkamper og treningskamper.

 

Når vi vet at det i tillegg har vært gjennomført mange kamper i regi av klubbene på nivået under U11 sier det seg selv at det har vært en solid innsats fra mange dommere som har gjort at dette har latt seg gjennomføre.
152 Hoveddommere og 222 Linjedommere har vært benyttet i de kampene som er registrert i Turneringsadmin, og det er på sin plass å takke alle disse for innsatsen.

 

Nå er det på tide å legge grunnlaget for neste sesong, mange er sikkert i gang med grunntreningen etter en velfortjent påskeferie. Uansett aktivitetsnivå; vi er avhengig av dere alle for å kunne gjennomføre all denne aktiviteten.

 

Forbundets ansatte, i samarbeid med våre regionsansvarlige, er allerede i gang med å evaluere årets sesong, samt planlegge neste. Alle dommere har fått tilsendt et evalueringsskjema som vil være et viktig verktøy for innsamling av innspill i denne sammenheng.

Vel blåst, og god sommer.