TV 2s store hockeysatsing er i gang!

TV 2s store hockeysatsing er i gang!

TV 2s dekning av norsk hockey blir bedre enn noen gang.

Kort tid før sesongstart ble vi i TV 2 enige med Norsk Topphockey om en ny seksårig avtale. Avtalen innebærer blant annet en større, forbedret produksjon av TV-kamper. Av den grunn vil det bli færre store produksjoner. 46 per sesong er tallet i avtalen, og målet å spare flest mulig til sluttspillet. Slik det ligger an nå vil vi ha rundt 20 av disse kampene tilgjengelig når sluttspillet starter.

I avtalen inngår også en forbedring av TV 2s hockeyproduksjon på TV 2 Sumo. Hovedforskjellen på det gamle og nye produktet vil være overgangen fra én- til flerkameraproduksjon. Den nye produksjonen vil ha totalt fire kameraer, med mulighet for reprisevisning på samtlige, samt integrasjon til forbundets database for real time klokke og statistikk.

De første testene med den nye produksjonen ble gjennomført 16. februar, og vi har siden jobbet med å forbedre alle aspekter ved den. Dette inkluderer grafiske elementer som kampklokke, stilling og utvisningsklokke. Vi kommer også til å utvide bruken av grafikk utover i avtaleperioden med blant annet lagoppstillinger, tabell og spillerinfo.

Her følger de resterende kampene i grunnspillet som vil bli gjennomført med den nye Sumo-produksjonen:

5/3*:   Storhamar – Manglerud Star

            Sparta – Oilers

            Frisk Asker – Stjernen

            Vålerenga – Ringerike

* Én av disse kampene blir trolig TV-kamp

 

Sammen vil dette føre til at TV 2s dekning av norsk hockey blir bedre enn noen gang. Det vil ta tid å få på plass alt, men starten har vært lovende og vi vil jobbe på spreng for å stadig forbedre seeropplevelsen. Basert på vår erfaring med norsk hockey på TV er vi sikre på at det vil være verdt ventetiden!

 

Hockeyredaksjonen i TV 2