Norsk Ishockey / 2013 / Life sponser Norges Ishockeyforbund
Life sponser Norges Ishockeyforbund

Life sponser Norges Ishockeyforbund

Helsekostkjeden Life har nylig signert en avtale som gjør at de blir offisiell sponsor av NIHF. Avtalen gjelder for tre sesonger og omfatter Herrelandslaget.

- Ishockey er Norges nest største publikumsidrett og er i fortsatt vekst. Life ønsker å bidra til å opprettholde satsingen på ishockey, og sikre at Norge forblir et land på internasjonalt toppnivå, sier Totto Solvang, markedssjef i Life. Det norske ishockeylandslaget står bak fantastiske prestasjoner de siste sesongene, og det skal bli spennende å være med hockeygutta videre, spesielt OL i Sochi.

- Vi vil samarbeide med Norges Ishockeyforbund om å utarbeide produkter tilpasset ishockey og annen idrett. Vi har i disse dager testet og fått godkjent alle våre sportsernæringsprodukter etter de nye kravene fra Olympiatoppen. Med dette er Life med på å si tydelig nei til doping, noe alle våre sportsprodukter er tydelig merket med fortsetter Solvang.

Life har en egen serie produkter innenfor kategorien sportsernæring, som omfatter energidrikke og ulike protein- og restitusjonsprodukter.

- Denne avtalen er unik, vi vil jobbe tett med Life for å utvikle gode produkter for ishockeyspillere. Fokus på en ren idrett er viktig, og denne avtalen gir oss tilgang til produkter som er testet og godkjent. Produktene blir viktige i hverdagen, ikke minst i vår satsing fram mot OL i Sochi, sier generalsekretær i Norges Ishockeyforbund Jon Haukeland.

- Life har en lang tradisjon for å støtte ulike idretter både i Norge og Sverige., Vi samarbeider tett med det svenske skilandslaget, og har god erfaring med våre engasjementer i idretten, sier en fornøyd Totto Solvang.