Norsk Ishockey / 2014 / Kvinnelandslaget på Hamar
Kvinnelandslaget på Hamar

Tapte på overtid.

Fredag 05.09.14:

Norges jenter tok ledelsen 1-0 ved Madelen Haug Hansen gjennom et overtall i første periode. Pasningen fikk hun fra Ingrid Morset. Det resultatet stod seg til langt ut i tredje periode, til tross for store sjanser til begge lag. Da utliknet Finland til 1-1, et resultat som holdt seg kampen ut. Ved uavgjort etter full tid spilles det inntil 5 minutter overtid. Her brukte Finland knappe minuttet før de avgjorde kampen, som dermed endte med 2-1 tap for de norske jentene. Skuddstatistikk: 26-25 i Norges favør. I en arrangert straffeslagskonkurranse etter kampen tok de norske jentene revansje, gjennom at Stavangers Lene Tendenes, som eneste spiller, overlistet den finske målvakten. Neste kamp spilles i Hamar OL-Amfi lørdag 6/9 kl 16.00.

NIHF innkaller med dette til Kvinne-landslagssamling på Hamar onsdag 3. til søndag 7. september. Frammøte er onsdag 3/9 kl 1830 på Iskroa ved ishallen på Hamar. Den første istreningen er kl 20.30 samme kveld. Program finner dere her. Vi har invitert et sammensatt lag fra Finland, slik at vi får matching. Kampene spilles fredag kl 19.00, lørdag kl 15.00 og søndag kl. 12.00. Samlingen avsluttes med lunsj etter kampen søndag. Vi skal bo på Scandic hotel Hamar under samlingen. Transporten mellom hotell og ishall må vi sørge for selv. Forfall til samlingen meldes Arne Billkvam på mobil nr: 982 01 255. De som har behov for hjelp ifm tilslutningsreiser, eller har praktiske spørsmål, tar kontakt med Petter Salsten på mail: ps@hockey.no, eller mobilnr: 901 98 920.

Vedrørende resten av landslagssesongen så er det planlagt følgende aktiviter som alle finner sted i internasjonale opphold (under ser du ukene, ikke sikkert alle dagene i uka blir benyttet til samling):