Norsk Ishockey / 2014 / U18-landslagets samling på Hamar, uke 31-32
U18-landslagets samling på Hamar, uke 31-32

U18-landslagets samling på Hamar, uke 31-32

NIHF har gleden av å invitere til treningssamling for U18-landslaget på Hamar 27. juli-2. august og 3.-8. august 2014.

Det er tatt ut to tropper. Se av uttakslistene hvem som skal delta på hvilken uke.

  • Den ene troppen innkalles til samling i uke 31, dvs. fra søndag 27. juli til lørdag 2. august. Fremmøte i Iskroa, Hamar OL-Amfi søndag 27. juli kl. 19:00. Uttaket finner du her
  • Den andre troppen innkalles til samling i uke 32, dvs. fra søndag 3. august til lørdag 8. august. Fremmøte i Iskroa, Hamar OL-Amfi søndag 3. august kl. 19:00. Uttaket finner du her

NB! Vi gjør oppmerksom på at NIHF er forpliktet til å bruke den klubbtilhørighet som spilleren i øyeblikket er offisielt registrert for, selv om vi er klar over at en rekke spillere planlegger å skifte klubb i løpet av sommeren og høsten.

  • I uke 31 er spillerne innkvartert i Hamar OL-Amfi. NB! Ta med sovepose/sengetøy.
  • I uke 32 er spillerne innkvartert på Sportellet ved Hamar OL Amfi. Her er dyner, puter og sengetrekk tilgjengelig.

Alle måltidene serveres i Iskroa.

NIHF dekker flyreiser for de som har behov for dette. Tilslutningsreiser utover dette må den enkelte stå for selv. De som trenger flybillett må kontakte Jon Haukeland på tlf. 915 19 626 eller på mail jh@hockey.no så snart som mulig.

Du må ta med deg fullt ishockeyutstyr inkl. bukse og køller. NIHF holder hjelmer, drakter, buksetrekk og strømper. Ta også med tøy til barmark, samt oppvarming/ned-jogging.

Du må også ta med deg køller til samlingen. Eventuelle køller som blir ødelagt vil bli erstattet etterskuddsvis.

Det forutsettes at de som kommer på samlingen er i stand til å delta i alle aktiviteter, inkludert tester. Dersom du har en skade som begrenser din aktivitet må du sørge for å avklare med din lege/fysio hva status er. Er du etter å ha snakket med lege/fysio i tvil om du kan være med på alle aktiviteter må du ta kontakt med Anders Gjøse for avtale om du skal delta på samlingen.

Eventuelle forfall meldes Anders Gjøse, tlf. 452 61 296. Spørsmål om praktiske forhold rettes til Jon Haukeland, tlf. 915 19 626.