Norsk Ishockey / 2014 / U20-landslagets samling på Hamar, uke 31
U20-landslagets samling på Hamar, uke 31

U20-landslagets samling på Hamar, uke 31

NIHF har gleden av å invitere til treningssamling for U20-landslaget på Hamar søndag 27. juli til lørdag 2. august 2014.

Frammøte er Hamar OL-Amfi søndag 27. juli kl. 17.00. Samlingen er slutt ca. kl. 13.00 lørdag 2. august.

Uttaket finner du her NB! Vi gjør oppmerksom på at NIHF er forpliktet til å bruke den klubbtilhørighet som spilleren i øyeblikket er offisielt registrert for, selv om vi er klar over at en rekke spillere planlegger å skifte klubb i løpet av sommeren og høsten.

Vi skal bo på Sportellet ved Hamar OL-Amfi, og måltidene serveres på Iskroa. Sportellet har dyner, puter og sengetrekk, så det er ikke behov for å ta med dette.

Du må ta med deg fullt ishockeyutstyr inkl. bukse og køller. NIHF holder hjelmer, drakter, buksetrekk og strømper. Ta også med tøy til barmark, samt oppvarming/ned-jogging.

Du må også ta med deg køller til samlingen. Eventuelle køller som blir ødelagt vil bli erstattet etterskuddsvis.

NIHF dekker flyreiser for de som har behov for dette. Tilslutningsreiser utover dette må den enkelte stå for selv. De som ønsker assistanse for bestilling av flybillett tar kontakt med Jon Haukeland på telefon 915 19 626 eller på mail jh@hockey.no så snart som mulig.

Det forutsettes at de som kommer på samlingen er i stand til å delta i alle aktiviteter, inkludert tester. Dersom du har en skade som begrenser din aktivitet må du sørge for å avklare med din lege/fysio hva status er. Er du etter å ha snakket med lege/fysio i tvil om du kan være med på alle aktiviteter må du ta kontakt med Sjur Robert Nilsen for avtale om du skal delta på samlingen.

Forfall meldes Sjur Robert Nilsen på mob 948 72 500. Spørsmål om praktiske forhold rettes til Jon Haukeland (kontaktinfo ovenfor).