Norsk Ishockey / 2015 / Girls Superweekend
Gruppe B
Gruppe B

Girls Superweekend

Klepp Ishockeyklubb, med støtte fra Rogaland Ishockeykrets, arrangerte Girls Superweekend sist helg.

20-22 november 2015 gikk arrangementet Girls Superweekend av stabelen. Totalt 81 jenter i alderen 6 til 15 år var påmeldt. Jenter fra totalt 8 Ishockeyklubber deltok.

Fredag 20 nov. ankom de første deltakerne Nærbø Ungdomsskole hvor de fleste deltakerne skulle overnatte denne helgen. De yngste jentene var nok de som var mest spente, men også de eldre jentene som kom gledet seg masse til denne helgen.

Lørdag 21 nov. startet dagen med frokost allerede kl. 07.45. Første gruppe samlet seg i garderoben allerede 08.15 for der å få informasjon og å gjøre seg klare til første isøkt. Maria Rooth, Martin og Fredrik Strandfeldt sammen med hjelpetrenere fra Klepp, Nærbø og Stavanger var da klare for å starte dagens program. Deretter gikk det slag i slag utover dagen. Jentene fikk alle med seg 3 isøkter, 1 barmarkstrening og en runde i bassenget denne dagen. Et hardt program for alle tre aldersgruppene som gikk hele dagen frem til kl.20.00 på kvelden.

På søndagen startet dagen like tidlig. Programmet for søndagen besto for alle tre gruppene av 2 isøkter, en barmarkstrening og en runde i svømmebassenget.

Begge dagene ble siste isøkt avsluttet med internkamp i gruppen. Innsatsen til jentene var helt fantastisk.

Det ble lagt fokus på miljø og sosialt samt gleden ved ishockey. På alle treningene så var ishockeyglede førsteprioritet og deretter kom skøyte- og kølleteknikk.

Helgen var etter arrangørens mening en udelt suksess og er noe som bør gjentas minst en gang per år.

 

Gruppe A

 

Gruppe C

I media

Sosial hockeyhelg for jentene (23.11.2015 TV Vest)

Vil inspirera jentene ut på isen (21.11.2015 NRK Rogaland)