Norsk Ishockey / 2016 / Vinnere av MECA fondet i januar
Vinnere av MECA fondet i januar

Vinnere av MECA fondet i januar

2016-01-26: Juryen har hatt en tøff oppgave - men vinnerne av MECA fondet for januar er endelig klar.

Vi har mottatt mange gode søknader til MECA fondet den siste tiden - og vi gleder oss over at juryen nå er klar med vinnere av denne periodens tildeling!

Klubbene som får tildeling i januar 2016 er Skedsmo Hockeyklubb og Åkra Idrettslag.

Skedsmo Hockeyklubb skriver i sin søknad at de ønsker å gjøre det lettere å rekruttere barn til hockeysporten. Derfor søker de støtte til innkjøp av drakt- og utstyrssett slik at barn kan få prøve ut idretten i sin helhet - uten at foreldre må kjøpe utstyr på forhånd. - Den økonomiske belastningen på foreldrene vil bli lettere ettersom de ikke trenger å kjøpe nytt utstyr for at barna skal få prøve en ny idrett, sier Ian Wood i Skedsmo Hockeyklubb. Det er MECA-verkstedet Lillestrøm Bilservice som har søkt på vegne av klubben.

MECA fondet tildeler kr 15 000,- til Skedsmo Hockeyklubb.

Åkra Idrettslag har mange underavdelinger men har denne gang søkt på vegne av innebandy for funksjonshemmende. - Dette er en liten og kostbar idrett som det ikke er så lett å få sponsorer til, sier Asbjørn Sevland i Åkra Idrettslag. MECA fondet handler om å bidra til breddeidretten - og til de som kanskje trenger det mest. Med midler fra MECA fondet kan innebandy-avdelingen arrangere turneringer sammen med andre innebandylag. MECA-verkstedet Sevland Autoteknikk har søkt på vegne av idrettslaget.

MECA fondet tildeler kr 10 000,- til Åkra Idrettslag.

Hvordan søker man MECA fondet?

Det er ditt lokale MECA verksted som søker på vegne av ditt lag/klubb. Oppsøk nærmeste verksted og be verkstedet registrere en elektronisk søknad. Annenhver måned vil en jury vurdere søknadene og trekke ut et eller flere idrettslag/klubber som får tildeling.

Hva venter du på? Er du engasjert i et idrettslag eller klubb, ta kontakt med ditt nærmeste MECA verksted og registrer en søknad.

Spørsmål vedrørende MECA fondet kan rettes til firmapost@meca.no.