Norsk Ishockey / Marked / Sponsorer og samarbeidspartnere

Sponsorer og samarbeidspartnere

Hovedsponsorer

 

Meca

Bilverkstedkjeden MECA har over 300 bilverksteder over hele Norge. Våre kjedeverksteder utfører alt innen service, reparasjonsarbeid og EU-kontroll.

Uansett hvilket bilmerke du har, kan du trygt levere bilen til et MECA bilverksted. Nybilgarantien vil fortsatt gjelde! Vi utfører alltid service og reparasjoner i henhold til bilfabrikantens anbefalinger, og bruker reservedeler av original kvalitet som foreskrevet. Våre mekanikere er lidenskapelig opptatt av bil og kurses jevnlig for å være oppdatert innen den nyeste teknologien.

Når du tar service på bilen din hos et MECA verksted, får du med ett års gratis MECA Veihjelp. Er du uheldig og får en teknisk feil, går tom for drivstoff, punkterer, mister nøkkelen eller har låst deg ute av bilen, sørger vi for å få bilen til nærmeste verksted - uten egenandel.

Tenk sikkerhet først, og ikke utsett service og nødvendige reparasjoner! Med MECA konto bestemmer du selv hvordan og når du vil betale. Vi tilbyr inntil 24 måneders rentefri betalingsutsettelse, og du kan søke om kreditt direkte hos verkstedet eller på meca.no.

For å bestille time hos ditt nærmeste MECA verksted, ring 915 06322.        

 

Gjensidige

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs, og har tilbudt forsikringstjenester i mer enn 200 år.

Vi har rundt 3800 ansatte og tilbyr forsikringsprodukter i Norge, Danmark, Sverige og i Baltikum. I Norge tilbyr vi også bank, pensjon og sparing. Driftsinntektene var 26 milliarder kroner i 2018, mens forvaltningskapitalen utgjorde 157 milliarder kroner.

Våre forretningsområder er Skadeforsikring Privat, Skadeforsikring Næringsliv, Skadeforsikring Danmark, Skadeforsikring Sverige, Skadeforsikring Baltikum og Pensjon.

 

 

 

Norsk Tipping AS er en statlig eid operatør av pengespill, som har enerett på å drive virksomhet i pengespillmarkedet i Norge. I tillegg til å være en stor sponsor av norsk idrett, går også selskapets overskudd uavkortet til mange gode formål hvert år. I fjor genererte spillemidlene 4,2 milliarder kroner til idretten, kulturen og samfunnsnyttige organisasjoner. Idretten er den største mottakeren, med rundt 2,5 milliarder kroner årlig. Disse pengene går blant annet til bygging av idrettsanlegg, antidopingarbeid, Olympiatoppen og andre viktige tiltak innen idretten.

Norsk Tipping har vært en trofast sponsor av norsk ishockey gjennom mange år, og i dag har partene en samarbeidsavtale som varer til 2018. Dette er et samarbeid selskapet er veldig godt fornøyd med. Norsk Tipping er samtidig glad for at norsk hockey, både gjennom sine mange profiler og sterke samhandling på klubb- og landslag, stadig utvikler seg. Økende resultater i toppen sikrer også større aktivitet i bredde, og en slik positiv effekt er svært viktig for både Ishockeyforbundet og alle sportens sponsorer de kommende årene.

 

Renault

 

MotorGruppen overtok 1. september 2010 importen av Renaultbiler og deler fra Renault Nordic, deretter Dacia i 2012 gjennom selskapet RBI Norge AS (Renault Bil Import).

MotorGruppen eier Motor Forum kjeden der Renault og Dacia selges i 16 av 17 steder og totalt forhandlernettverk er i underkant av 50 forhandlere.

 

 

Sponsorer og samarbeidspartnere

 

TV2 Sporten

TV 2 Sporten har Norges største og beste sportsredaksjon og besitter en rekke attraktive TV-rettigheter innenfor sport. I 2016 skal TV 2 sende X-Games fra Oslo, Fotball-EM, Tour de France, sommerens Olympiske Leker i Rio, Sykkel-VM og ikke minst norsk ishockey fra GET-ligaen. TV 2 Sporten har rettighetene til å vise norsk hockey til og med sesongen 2017/2018. TV 2 Sportskanalen sender ukentlige livekamper fra GET-ligaen samt HockeyXtra hver torsdag som følger runden med bilder fra kampene med studiopanel med eksperter og gjester. Les mer her om TV 2 her.

 

 

Med Energi, Mot og Begeistring skaper vi en bedre verden. We Care!

Nordic Choice Hotels skal være førstevalget for reisende i Norden og Baltikum. Vi har bred dekning og markedsfører 5 markedstilpassede merkevarer.

Vi tilbyr et mangfold av unike hotellprodukter med ekte engasjement og personlig service.

Vi vet at en god natts søvn kan være avgjørende for om det blir vinn eller forsvinn. Vi vet også at gulvet i selv den beste gymsalen i verden ikke kan konkurrere med en ordentlig seng.

Norges Ishockeyforbund – rabatt 20%

Book overnatting her.

 

XIde

 

X-Idé AS er et moderne trykkeri med ca 30 profesjonelle medarbeidere.

Vi produserer alt i eget hus med 2.500 m2 produksjonsavdeling. Optimalisert arbeidsflyt og Norges nyeste og største maskinpark for digitale trykkmaskiner og storformat printere. Ellers er vi utstyrt med alt tenkelig utstyr hva gjelder ferdigstilling og tradisjonell offset-trykk + egen designavdeling, pakkeavdeling og distribusjon.

 

 

 

Nocco

 

NOCCO - NO CARBS COMPANY

Nocco er en velsmakende funksjonsdrikk utviklet av den svenske helse- og fitness orienterte virksomheten No Carbs Company.

No Carbs Company lanserte sitt første produkt i Norge september 2015 og er tilgjengelig i dag i 31 markeder.

Alle NOCCOs drikker er sukkerfrie og kun søtet med naturlig søtningsmiddel sukralose. I tillegg er alle varianter også med L-karnitin.

 

 

 

VI

Stiftelsen VI arbeider kontinuerlig for å rette opp i ubalansen mellom mennesker med nedsatt funksjonsevne og samfunnet forøvrig. I kontrast til befolkningen ellers, er det få synlige Paralympiske helter og rollemodeller som kan tenne håp og drømmer for mennesker i tilvarende situasjon.

Følelse av utenforskap på et plan i livet leder ofte til utenforskap på andre plan. På samme måte hvor følelse av mestring på en arena, skaper mulighet for annen mestring. Derfor er målet at inkludering og deltakelse i paraidretten skal øke, og at flere deltar regelmessig i aktivitet i fellesskap.

Stiftelsen VI skal gi flere muligheter til å prestere!

 

 

 

NEH

 

NeH er offisiell merchandisepartner med: NIHF, Svenske Ishockeyforbundet, Internasjonale Ishockeyforbundet og VM på ski i Lahti drifter deres offisielle web-butikker og er leverandør av profilerings- og reklameprodukter.

 

 

 

HMK

 

H.M.K. er stolte av å være hovedleverandør på busstjenester. Vi tilbyr passasjer- og gruppetransport til alle anledninger, regelmessig busstransport og sightseeing i Oslo. Vi har minibusser og busser som dekker ethvert behov!

 

 

Conaxess

 

Conaxess Trade Norway er et distribusjonsselskap og tjenesteselskap med lange tradisjoner i det norske markedet, Norden og Europa.

Vi representerer flere sterke merkevarer i kategorier så som sjokolade og sukkervare, matvarer, husholdnings- og personlige pleieprodukter. Vi håndterer hele verdikjeden frem til forbruker.

Vårt mål er å levere bærekraftig suksess til våre partnere – med et sterkt fokus på lokal gjennomføring.

Våre mest kjente merkevarer er Ricola®, Fisherman’s Friend®, Duracell®, Plumbo®, Sweetfire®, Hockeypucker®, Frisk®, Walkers®, Toffifee®, Øffer®, BIC®, Love Hearts®, Mentos®, Lutti®, Schwarzkopf®, Clynol® og Mr. Freeze®.

 

 

Broderieksperten

Vi har holdt på i 24 år og har tilsammen 90 års erfaring i bransjen. Vi er 14 ansatte og holder til like ved Carl Berners Plass.Vi kan tilby et bredt spekter av brodering på alle typer tekstiler, lasergravering på glass, stål, tre, fleece, kulepenner, skinn, golfballer m.m.

Vårt forretningsområde er: Trykking, transfer, klistremerker, arenareklame, skilter, gulvreklame.

 

 

 

Avis Bilutleie

 

Avis Bilutleie ble stiftet i 1946 av Warren Avis og er i dag en av verdens største merkevarer i leiebilbransjen.

Selskapet er spesielt kjent for sin "We Try Harder"-kampanje som startet i 1962 i USA og ga selskapet en fantastisk vekst gjennom 60-, 70- og 80-tallet. I Norge er Avis Bilutleie landets ledende bilutleiefirma med rundt 170 utleiestasjoner og mer enn 7.000 utleiebiler. Virksomheten omfatter personbil, kombi-, varebil og minibusser.

Avis Norge leverer den samme servicefilosofien som den internasjonale organisasjonen: "We Try Harder". I Norge drives virksomheten av Avis Budget Norway. Med samarbeidende lisenstakere omfatter Avis i Norge en medarbeiderstab på ca. 375 personer. Samtlige Avis-stasjoner og hovedkontoret i Norge er miljøsertifisert gjennom ISO-14001.

 

 

Blåkläder

Blåkläder utvikler, produserer og selger arbeidstøy, hansker og sko til fagfolk med høye krav til kvalitet, funksjonalitet og design. Våre produkter selges på et internasjonalt marked via forhandlere eller via direkte avtaler med store selskaper. Blåkläder, som har sitt hovedkvarter og sentrallager Svenljunga i Sverige, er representert i 18 land. Les mer på her.

 

 

Dressmann

Dressmann og Dressmann XL dekker alle kvalitets- og prisbevisste menns klesbehov. Våre kolleksjoner spenner fra fritid og basistøy til konfeksjon. Vi har støttet norsk hockey i en årrekke og er stolte av å fortsatt bidra til store øyeblikk på isen.

Besøk oss for en hyggelig handel!

 

 

2XU

Enjoy Sport AS er importør og distributør av 2XU i Norge.

2XU- Human Performance Multiplied kommer fra Australia og har følgende filosofi: “2XU lager produkter som har som mål å utstyre utøverne så de føler seg bedre forberedt, klare for konkurranse og bedre enn konkurrentene. Når de får på seg det høyteknologiske treningstøyet, vil også ønsket om å prestere over forventning være større en noen gang.

Med 2XU-teknologi, tar man nye steg mot å øke prestasjonene til nye høyder og til å multiplisere dine menneskelige prestasjoner. 2XU markerer begynnelsen på en ny æra innen sportsutstyr”.

 

 

CCM

Reebok-CCM Hockey er en del av Adidas Group, og utvikler, markedsfører og selger Hockeyprodukter under varemerket CCM.

CCM er verdensledende innen ishockey og ligger i forkant når det gjelder utvikling av ishockeyprodukter. CCM er partner med flera ligaer, lag og forbund. Vi er stolt sponsor av Norges Ishockeyforbund.

 

 

 

 

Sportsteip har vært i markedet siden 1980 og alle produktene er produsert i Canada.

I 2015 kom Sportsteip med Easy Tear tape for kølleblad som er lett å rive av slik at spillere ikke trenger å bruke saks.

Sportstape hockey teip og lisser kan kjøpes hos Torshov Sport butikkene i Oslo eller Fredrikstad eller i nettbutikken til Torshov Sport