Norsk Ishockey / Temasider
Temasider

Temasider

Klikk på overskriftene nedenfor for å gå til temaet.

 


Holdninger og mangfold i norsk ishockey

Ishockey som idrett har tradisjonelt hatt noen utfordringer i forhold til holdninger. I vårt arbeidet er vi helt klare på at all form for diskriminering og hets er uakseptabelt. Vi ønsker å sette søkelys på mer mangfold og inkludering.


2020 IIHF Esports Fan Championship

Har du alltid hatt en drøm om å representere Norge i et verdensmesterskap? Nå har du sjansen. I år kan DU sørge for at Norge tar sitt første VM-gull i ishockey.


Webinarer

Aktuelle nettseminarer med fokus på utvikling av spillere, trenere, dommere m.m. Sendes direkte og i opptak.


Likestilling - jenter

Norges Ishockeyforbund og norsk ishockey får mye fokus for det som, hos mange, oppleves som diskriminering av kvinner/jenter. Vi opplever at mange i denne sammenheng har ensidig fokus på to spilleregler som er ulike for gutter og jenter, men for oss er det viktig at man ser hele bildet i et arbeid med å få et bedre tilbud til flere jenter og kvinner.


Hjemmetrening

Konseptet er laget for å hjelpe barn, ungdommer og familier som enten spiller eller er engasjert i ishockey, til en aktiv treningshverdag hjemme. Med begrensing på organisert trening håper vi at konseptet bidrar til at flere prøver øvelser ute på terrassen, i marka eller bare hjemme i stua.


Ny visuell identitet

Norges Ishockeyforbund får ny visuell identitet.