Norsk Ishockey / Temasider
Temasider

Temasider

Klikk på overskriftene nedenfor for å gå til temaet.

 


Holdninger og mangfold i norsk ishockey

Ishockey som idrett har tradisjonelt hatt noen utfordringer i forhold til holdninger. I vårt arbeidet er vi helt klare på at all form for diskriminering og hets er uakseptabelt. Vi ønsker å sette søkelys på mer mangfold og inkludering.


Koronavirus og trening

NIHF har utarbeidet koronavettregler som skal bidra til å redusere smittfaren under trening. Reglene fungerer som en treningsveiledning og vil oppdateres fortløpende etter råd fra helsemyndighetene. NIHF forholder seg også til NIFs fellesidrettslige anbefalinger.


2020 IIHF Esports Fan Championship

Har du alltid hatt en drøm om å representere Norge i et verdensmesterskap? Nå har du sjansen. I år kan DU sørge for at Norge tar sitt første VM-gull i ishockey.


Webinarer

Aktuelle nettseminarer med fokus på utvikling av spillere, trenere, dommere m.m. Sendes direkte og i opptak.


Likestilling - jenter

Norges Ishockeyforbund og norsk ishockey får mye fokus for det som, hos mange, oppleves som diskriminering av kvinner/jenter. Vi opplever at mange i denne sammenheng har ensidig fokus på to spilleregler som er ulike for gutter og jenter, men for oss er det viktig at man ser hele bildet i et arbeid med å få et bedre tilbud til flere jenter og kvinner.


Hjemmetrening

Konseptet er laget for å hjelpe barn, ungdommer og familier som enten spiller eller er engasjert i ishockey, til en aktiv treningshverdag hjemme. Med begrensing på organisert trening håper vi at konseptet bidrar til at flere prøver øvelser ute på terrassen, i marka eller bare hjemme i stua.


Ny visuell identitet

Norges Ishockeyforbund får ny visuell identitet.