Norsk Ishockey / 2020 / – En historisk dag for norsk ishockey
Fredrik Hagen, Norges Ishockeyforbund.
Fredrik Hagen, Norges Ishockeyforbund.

– En historisk dag for norsk ishockey

Norges Ishockeyforbund har sammen med Norsk Topphockey inngått en sensasjonell tiårsavtale med TV2.

Signering_TV2_1224.jpg— Dette er en historisk dag for norsk ishockey. Aldri før har vi inngått en avtale som er så langsiktig eller så stor økonomisk. Dette gir oss en god forutsigbarhet når vi nå skal bygge norsk ishockey videre, forteller ishockeypresident Tage Pettersen til hockey.no.

 


Satser både på topp og bredde
Avtalen innebærer eksklusiv visningsrett av både elite- og breddekamper frem til 2030. Et nyetablert samarbeid mellom TV2 og det nystartede selskapet MyGame, vil sørge for en kraftig satsing på produksjon og strømming av breddekamper. 

— Dette handler ikke bare om rettigheter, men om langsiktige partnerskap som skal løfte både toppen og bredden i ishockeyen i Norge, sier adm. direktør og sjefsredaktør i TV2, Olav T. Sandnes i en pressemelding.

— Vi skal rett og slett lage et breddetilbud som publikum aldri før har sett, legger Harald Strømme fra MyGame til i samme pressemelding.

Samler alt på én plattform
— Det som gleder meg mest er at vi nå kan vise frem både landslagene våre, topphockey for begge kjønn og bredden på en og samme plattform. På denne måten vil norsk ishockey fremstå enhetlig og ikke minst være lett tilgjengelig for alle. Jeg vil benytte anledningen til å takke TV2 og MyGame for at de nå løfter satsingen på idretten vi er så glad i til et helt nytt nivå, avslutter Pettersen.

Saken oppdateres.