Norsk Ishockey / 2020 / Fjordkraft blir ny ligasponsor for Eliteserien i ishockey
Pressemelding
Pressemelding

Fjordkraft blir ny ligasponsor for Eliteserien i ishockey

Torsdag annonserte Norges Ishockeyforbund og Norsk Topphockey at Fjordkraft blir ny ligasponsor for norsk ishockeys øverste divisjon på herresiden.

- Vi er utrolig stolte og enormt glade over at Fjordkraft vil være ny ligasponsor for Eliteseriensier Tage Pettersen, ishockeypresident i Norges Ishockeyforbund (NIHF). 

- Fjordkraft er en stor og viktig aktør i markedet, og vi setter stor pris på at de nå vil være med på å bygge norsk ishockey videreSammen med klubbene skal vi gjøre Fjordkraft-ligaen til et fantastisk produkt, både for publikum, TV-seere, spillere og sponsorer, avslutter Pettersen. 

Avtalen strekker seg over tre år, og varer ut 2022/23-sesongen. Njål Berge, styreleder i Norsk Topphockey, deler ishockeypresidentens optimisme. 

- Vi er glade for å få en av Norges mest spennende merkevarer med på laget. Som oss, er Fjordkraft en offensiv utfordrer, og vi gleder oss til sammen å vinne de Norske hockeyhjertene, sier Berge. 

- Det er mye spennende på gang i norsk hockey for tiden med inngåelse av en tiårig TV-avtale og bygging av nye, moderne anlegg. Den utviklingen ønsker Fjordkraft å være en del av, sier Stian Madsen, sponsorsjef i Fjordkraft. 

Også Ottar Eide, generalsekretær i NIHF, er godt fornøyd med den nye avtalenog mener det er fint at ligaen nå vil bli utfordret på bærekraft. 

- Å få Fjordkraft inn som ligasponsor viser oss at ishockeyens omdømme og merkevare står sterkt. Videre er jeg glad for at Fjordkraft vil utfordre ligaen på å bli klimanøytral. Den utfordringen og det samfunnsansvaret skal vi ta. Herrelandslaget vårt har tidligere blitt utnevnt av FN til verdens første klimanøytrale landslagog bærekraft er et av fokusområdene i strategiplanen vår for de neste fire årene, forteller Eide. 

 

Startskuddet for seriestart i Fjordkraftligaen går førstkommende lørdag 3.oktober, med fem kamper og full runde. 

Get-ligaen_fjordkraftsak.jpgFoto: Fredrik Hagen, Norges Ishockeyforbund