Norsk Ishockey / 2020 / Herrelandslaget forbereder seg til VM 2021 i Riga
Foto: Fredrik Hagen, Norges Ishockeyforbund
Foto: Fredrik Hagen, Norges Ishockeyforbund

Herrelandslaget forbereder seg til VM 2021 i Riga

Som følge av avlysningen av den hjemlige sesongen, går forberedelsene til A-VM for herrer nå over i en ny fase.

Landslagsledelsen har jevnlige møter med IIHF for å få avklart protokollen for gjennomføringen av VM, herunder når alle lagene må være på plass i VM-byen. Samtidig har de nordiske landene jevnlige møter for å se på muligheter for kampavvikling før VM.

Slik status er nå, synes dette vanskelig for oss å invitere til landskamper hjemme, i og med våre myndigheters reiserestriksjoner som ikke har unntak for toppidrettsutøvere.

Vår nåværende plan er å starte treningssamlinger for aktuelle spillere (de som er ferdig med klubbspill) etter påske. Vi ser på steder der smittetrykket er lavt, men samtidig må vi forholde oss til nasjonale reiserestriksjoner. Lillehammer er et av stedene vi er i dialog med.

Landslagsledelsen har siden nedstengningen onsdag vært i kontakt med samtlige landslagskandidater for å få status, samt informere om våre planer. Hvilke spillere dette gjelder finner du nederst i saken. Så snart vi har avklart med lokal arrangør, fått oversikt over spilleres status, samt sitter på mer konkret info om landskamper og VM, vil vi informere om dette.

Bruttoliste landslagskandidater