Norsk Ishockey / 2020 / Oppdateringer på gjennomføringen av sesongen
Oppdateringer på gjennomføringen av sesongen

Oppdateringer på gjennomføringen av sesongen

NIHF har i dag besluttet at landslagsoppholdet i februar (8.-14) ikke vil bli benyttet til samlinger.

Karantenerestriksjoner hindrer oss i å ha internasjonal utveksling, mens å samle spillere fra hele landet til nasjonale treningssamlinger synes lite fornuftig under de rådende forhold. Det vil derfor bli mulighet for klubbene som har aktivitet til å plassere inn seriekamper den uka.

Kvalifisering til Forbundscuper for U15 og U16 avlyses. NIHF vil fortsatt holde muligheten for å arrangere turneringene, men det avhenger av at myndighetene åpner for dette. I så fall vil NIHF se på alternative kvalifiseringsmodeller for påmeldte lag.

Regions-turneringene for gutter og jenter, planlagt i april, opprettholdes inntil videre.

Seriespill for senior bredde 3. til 6. divisjon og veteran sesongen 20/21 avlyses. Myndighetene har pr i dag ikke åpnet for fullkontakt trening eller kamp for disse.

Myndighetene har heller ikke åpnet for kamper for 2 div senior menn og 1 div Kvinner. De kan derfor fortsatt ikke spille kamper. Lokale restriksjoner bestemmer i hvilken grad disse kan trene som normalt.

I løpet av januar fatter NIHF endelig beslutning om det lar seg gjøre å gjennomføre seriespill for disse seriene.

Breddeserier (Barneidretten og ungdomsidretten) vil kunne spille sine oppsatte seriekamper når - og der - det blir åpnet for dette, etter tidligere gitte retningslinjer og prioriteringer.