Norsk Ishockey / 2020 / Status endringer i seriespillet som følge av lokale restriksjoner
Status endringer i seriespillet som følge av lokale restriksjoner

Status endringer i seriespillet som følge av lokale restriksjoner

Se oppdateringer for aldersbestemte klasser – nedstengning av all aktivitet.

Oppdatert 23.01.21

Full nedstenging av all aktivitet med umiddelbar virkning i nevnte kommuner. Les mer her.

 

Oppdatert 19.01.21

Trening for barn og unge gjenopptas – kamper tillates foreløpig ikke
 
Regjeringen har igjen åpnet for trening innendørs for barn/ungdom under 20 år. Kamper tillates foreløpig ikke. For trening kan det være avvikende bestemmelser lokalt, sjekk respektive kommuners hjemmesider.

 

Det er ulik praksis for håndtering av smittevernstiltak i våre kommuner. Noen kommuner stenger ned, mens andre opprettholder aktiviteten. Dette påvirker selvsagt vår kampaktivitet. Vi har derfor samlet oppdatert informasjon om status rundt kommuner og kampaktivitet den nærmeste tiden. Vi gjør oppmerksom på at man fortsatt må ha tett dialog med egen kommune og lokale helsemyndigheter (kommunelege) når det gjelder lokale restriksjoner, og at det er sannsynlig at flere kommuner kan gjøre lignende vedtak de nærmeste dagene.

Dette innebærer at alle kamper med lag i nevnte kommuner avlyses inntil videre. Dette er mange kamper, og å utsette en og en blir for tidkrevende.  Kampene tas derfor kun vekk fra offentliggjøring, det vil si at de ikke lenger ligger tilgjengelig i oppsettene i Hockey Live.

Registrerte endringer gjelder ikke for toppidretten: Fjordkraft-ligaen, kvinner elite og 1 div menn senior.