Norsk Ishockey / 2021 / Nye Forbundsdommere 2021
Foto: Anett Gunnerud
Foto: Anett Gunnerud

Nye Forbundsdommere 2021

Syv nye dommere flyttes opp til det tredje nivået på dommerstigen

På Forbundsstyremøtet 24.april ble Dommerutvalgets innstiling til nye Forbundsdommere vedtatt. Dette betyr at vi nå har syv nye dommere med graden Forbundsdommer, og vi ønsker å benytte anledningen til å gratulere både dommerne og klubbene deres.

I etterkant av hver sesong, evaluerer Dommerutvalget og NIHF's regionansvarlige gjennomført aktivitet. Denne evalueringen gir en oversikt over hvilke dommere som skal flyttes opp til graden Forbundsdommer, som er det tredje nivået på NIHF og IIHF's dommerstige.

Mangelen på aktivitet sesongen 20-21 har dessverre begrenset muligheten både for utvikling og evaluering. Vi håper sesongen som kommer vil gi oss tilbake den hverdagen vi alle savner, og dermed også mulighetene som venter for både unge og eldre dommere.

Norges Ishockeyforbund ønsker å takke dommere, klubber, regioner og alle andre involverte for det arbeidet som daglig legges ned i dommerutvikling. Norsk ishockey er avhengig av gode dommere, og vi håper virkelig at vi snart igjen kan møtes og fortsette det gode arbeidet.

 

De nye Forbundsdommerne:

Aleksander Halvor Danielsen, Ishockeyklubben Comet Halden

John Christopher Risan, Ski IL Ishockey

Fredrik Johan Danielsen, Ishockeyklubben Comet Halden

Oskar Øvstedal, Manglerud Star Ishockey

Odin Myren-Bakken, Storhamar IL Ishockey yngres

Carl Ivar Rasmus Klintrot, Ski IL Ishockey

Atle Norum Larsen, Stjernen Hockey