Norsk Ishockey / 2022 / Årets grasrottrener 2021/22
Verner-Carlsson mottok prisen i forkant av herrelandslagets kamp mot Danmark i Varner Arena. Foto: Kenneth Myhre
Verner-Carlsson mottok prisen i forkant av herrelandslagets kamp mot Danmark i Varner Arena. Foto: Kenneth Myhre

Årets grasrottrener 2021/22

Norges Ishockeyforbund gratulerer Oliver Verner-Carlsson fra Grüner med prisen for Årets Grasrottrener.

Trenerne i barneishockeyen bygger selve fundamentet av vår virksomhet, ved å skape aktivitetsglede og gode opplevelser for barn og unge. I hver eneste ishall står Grasrottrenerne på uke ut og uke inn for å skape verdens beste idrettshverdag for barna våre.

Som en takk til denne fantastiske jobben har Norges ishockeyforbund i samarbeid med Norsk Tipping fremover gleden av å kunne kåre Årets Grasrottrener. Prisen skal gi både anerkjennelse og takknemlighet til trenerne i barneishockeyen, og løfte fram viktigheten av jobben de gjør.

Klubber rundt om i hele landet har nominert sine trenere, og det har vært mange fine søknader og kandidater. Etter en lengre utvelgelsesprosess både regionalt og nasjonalt, har kåringskomiteen landet på at årets vinner er Grüners Oliver Verner-Carlsson.

Oliver bidrar til daglig som trener for klubbens skøyte- og ishockeyskole, samt klubbens U6, U7, U8 og U12-lag. Med Oliver på isen opplever barna glede og mestring gjennom hans sprudlende energi, morsomme treninger og moderne treningsopplegg. Oliver ser hvert enkelt barn og tar seg tid til å bli kjent med alle. Dette skaper en trygghet og et miljø som gjør at barna elsker å komme i ishallen hver eneste dag. Han er en pådriver i klubben og er der utelukkende for barna.

Som årets grasrottrener stikker Oliver av med en ordentlig «Drømmeopplevelse», når han kan ta med seg inntil to trenerkollegaer fra sin klubb på et klubbesøk til Färjestad i Karlstad. Besøket vil gi et verdifullt innblikk i hvordan en av Sveriges største ishockeyklubber driver sin virksomhet, og avsluttes med en A-lagskamp i Löfbergs Arena.

I tillegg vil Grüner motta 30 000 NOK øremerket sin barne- og ungdomsavdeling. 

Norges Ishockeyforbund gratulerer Oliver Verner-Carlsson med prisen for Årets Grasrottrener sesongen 21/22. Vi takker deg for ditt bidrag og håper mange flere barn i fremtiden får nyte godt av deg og din enestående innsats.