Norsk Ishockey / 2024 / Ny utstyrsguide på plass
Foto: Megapiksel
Foto: Megapiksel

Ny utstyrsguide på plass

Norges Ishockeyforbund har utarbeidet en utstyrsguide vi håper vil komme til nytte både for foresatte, trenere, lagledere og klubber.

Å gå på skøyter eller å spille ishockey krever utstyr som for mange kan være ukjent. Utstyrsguiden er laget for å sikre at ishockeyutstyret brukes riktig og ivaretas slik at det holder lengst mulig.

Som et resultat av dette vil forhåpentligvis barna føle seg mer komfortabel i utstyret og derfor oppleve mestring og glede ved å spille ishockey.

Guiden gir en oversikt over hvilket utstyr du trenger til det nivået du deltar på. Om det er for å teste ut å gå på skøyter, delta fast på skøyte- og ishockeyskolen, eller spille aktivt på lag.

Utstyrsguide

Vi håper at du som foresatt, trener, lagleder eller klubb får utbytte av utstyrsguiden, og at den gjør hverdagen enklere.

Husk at utstyr fint kan kjøpes brukt og gå i arv. Det viktige er at utstyret passer og har den beskyttelsen som kreves for å gi barna en trygg og god opplevelse på isen.

Utstyrsguiden ligger i Isbjørnmodellen under maler og instrukser inne på sidene om NIHFs rekrutteringsstrategi. Der ligger også en egen utstyrsguide for målvakter.

Lykke til med utstyret og kos dere på isen!