Rekruttering

Rekruttering er en av de viktigste grunnsteinene i organisasjonen vår (NIHF Strategiplan 2020-2024).

Rekrutteringsarbeidet til NIHF skjer primært gjennom skøyte- og ishockeyskolen. Konseptet retter seg mot barn i alderen 4-8 år, der lek, mestringsfølelse, trygghet og ishockeyglede står sentralt. Gjennom skøyte- og ishockeyskolen lærer barna seg å gå på skøyter, samarbeide med andre barn, bruke kroppen, samt stimulering av grunnleggende motoriske ferdigheter. Barna får også en innføring i spillet ishockey, slik at de som ønsker kan fortsette over på et organisert ishockeylag.

Skøyte- og ishockeyskolene deles inn i ulike nivåer for å treffe alle. Alt fra helt nybegynner som skal gå på skøyter for første gang, til de som allerede forsøkt seg på isen. Klubbene har egne instruktører som tilrettelegger aktiviteten, og som sørger for et morsomt og lærerikt tilbud. Norges ishockeyforbund har et eget Instruktørkurs med hensikt å utdanne personer som skal bidra på skøyte- og ishockeyskolene. Kursene avholdes regionalt og har et omfang på 8 timer. Les mer om kurset her.

Alle barn er hjertelig velkomne! Mangler du utstyr er det ofte mulig å låne dette hos den aktuelle skøyte- og ishockeyskolen. Sjekk ut tilbudet i ditt område og møt opp i nærmeste ishall for en morsom, lærerik og sunn opplevelse. Finn din skøyte- og ishockeyskole i menyen til høyre (under på mobil).