Norsk Ishockey / Isbjørnmodellen / Trener / Trenerutdanning / Kurskalender / Barne- og ungdomshockeyseminaret 2023

Barne- og ungdomshockeyseminaret 2023

Dato fra: 23. september 2023 10:00
Dato til: 23. september 2023 18:00
Sted: Gardemoen
Arrangør: NIHF

Norges ishockeyforbund har i samarbeid med Norsk Tipping gleden av å invitere til barne- og ungdomshockeyseminar lørdag 23. september, 2023 på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Hans Gaarders veg 15, 2060 Gardermoen. Seminaret vil rette seg mot trenere og sportslige ansvarlige i barne- og ungdomshockeyen, med formål om å skape en felles møteplattform og videreutvikle den sportslige kompetansen.

I år vil den primære målgruppen være de som jobber med aldersgruppen U12-U16. Hovedtema for seminaret vil være overgangen fra barne- til ungdomsishockey og hva god spillerutvikling i ungdomsårene innebærer.

Programmet er ikke fastsatt enda, men det vil bestå av både interne og eksterne foredragsholdere. Dette publiseres når det er klart.

Seminaret har 75 plasser. Alle som vil kan melde seg på, så vær tidlig ute. Prisen er 265 NOK og betales direkte gjennom digital påmelding, dette dekker kaffe/te og servering gjennom dagen, samt lunsj. En klubb kan melde på alle sine deltakere samtidig gjennom klubbløsningen i IdrettsKurs. Påmeldingsfristen er 16. september 2023.

Ved problemer med betaling eller klubbpåmelding, ta kontakt med NIF IT Support på support@idrettsforbundet.no / 21 02 90 90.

Alle klubber/regioner/deltakere må dekke reisekostnader selv.

Eventuelle spørsmål rettes til Vetle Dalberg i NIHF, vd@hockey.no.

Vi håper å se deg på seminar i september, vel møtt!

Mvh,

NORGES ISHOCKEYFORBUND