Norsk Ishockey / 2022 / Velkommen til NIHF Trener II
Foto: Bjørnar Kvello Hansen
Foto: Bjørnar Kvello Hansen

Velkommen til NIHF Trener II

Etter flere år med revidering har Norges ishockeyforbund omsider gleden av å kunne invitere til vårt nye Trener II-kurs.

Trenerutdanning er et av fem satsningsområder i NIHFs strategiplan, noe som har ført til at hele utdanningssøylen vår nå har undergått en revidering. En revidering som pågår den dag i dag. Vi startet med kursene nederst i stigen, og nærmer oss nå slutten på Trener II.

Trenerutdanningen er nå knyttet direkte til NIHF sin langsiktige spillerutviklingsplan, der hvert kurs retter seg direkte mot et stadium. Dette styrker kursene da de kan være spesifikke og tydelige, samtidig som det gir en rød tråd i arbeidet med trener- og spillerutvikling.

Viktigheten av gode pedagoger som er faglig sterke i trenervirket er uvurderlig og helt avgjørende for å skape en optimal arena for barn og ungdom. Vårt nye Trener II-kurs er nå rettet direkte mot trenerne i ungdomsidretten, men også ment for personer som ønsker å gå videre på vår trenerstige.

Praktisk informasjon

I år avholdes Trener II over to helger, der fredagen begge helger vil benyttes i sin helhet. Begge modulene vil avholdes på Quality Hotel 33 på Økern i Oslo.

  • Modul 1 – 22-24. april
  • Modul 2 – 20-22. mai

Vi ønsker trenere fra hele landet hjertelig velkommen på kurs, og håper både klubber og trenerne selv ser verdien i å investere tid og ressurser i å ta seg en trenerutdanning.

Les mer om kurset her og fordyp deg gjerne i vår utdanningsstige via denne linken.

Påmelding

Påmelding gjøres via MinIdrett, følg denne linken.

Av praktiske hensyn settes påmeldingsfristen til 1 uke før kursstart.

Overnatting

Overnatting ordnes privat. Ved ønske om å sove på Quality Hotel 33 kan man anvende bookingkoden «Hockey2022». Denne gir følgende priser:

Enkeltrom 790 kr. per natt. Dobbeltrom 890 kr. per natt.

Booking av hotellrom kan gjøres enten direkte med hotellets resepsjon, eller ved bruk av denne e-post adressen, markus.fossheim@choice.no.

Eventuelle spørsmål rettes til Vetle Dalberg, vd@hockey.no.

Vi gleder oss til å se deg og dine trenerkollegaer på kurs!