Norsk Ishockey / Treningsprogrammer / Digital trening
Digital trening

Digital trening

NIHF inviterer hele hockeyfamilien til digitale treningsøkter, der vi sammen kan holde formen i gang, mens vi igjen venter på en åpning av ishallene våre.

I lys av koronapandemien og det faktum at samfunnet igjen stenger delvis ned, ønsker Norges ishockeyforbund å synliggjøre mulighetene for å trene, til tross for at ishaller, idrettsarenaer og treningssentrene holder stengt.

Øktene er tilpasset slik at de kan gjennomføres med minimalt utstyr og liten plass. Ideen er å vise at det fortsatt er mye man kan gjøre, alt er bedre enn ingenting! Øktene legges ut med video og program på vår nettside i etterkant, slik at dere kan gjøre øktene på ny etter en dag eller to. Film gjerne at du trener, legg det ut i sosiale medier og tagg Norges ishockeyforbund. Sammen skal vi være i bedre form når samfunnet åpner opp igjen, enn hva vi var når det stengte ned! #HeleHockeyNorgeTrener

I tillegg til disse øktene oppfordrer NIHF hele ishockeyfamilien til å være aktive i den tiden vi er inne i. Dra på «løkka», tren kølleteknikk og skudd, gå dere en skitur, løp dere en tur, gå dere en tur på beina, rør på dere!